Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzisiejszy dzwon na A4
DMT • 2017-09-06, 18:38
Fragment obwodnicy Krakowa na A4...

Cytat:

Pomiędzy węzłem Kraków Południe a węzłem Kraków Łagiewniki zderzyły się trzy pojazdy: dwa ciężarowe i jeden samochód osobowy. Jedna osoba została ranna.

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
K................o 2017-09-06, 18:55 7
Piepszeni uchodźcy
Zgłoś
cusco 2017-09-06, 18:56 31
Refleks ocalił życie ... ale kupa w majtach murowana
Zgłoś
SirMajkel 2017-09-06, 18:56 5
tym pierwszym tirem to jechał jakiś matoł.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
DMT 2017-09-06, 18:57 29
SirMajkel napisał/a:

tym pierwszym tirem to jechał jakiś matoł.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale gościu osobówką mu się wp🤬lił ze zjazdu przed samą maskę...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
K................o 2017-09-06, 19:29 2
up tak było
Zgłoś
P................r 2017-09-06, 19:53 2
Kurs na L-ce trwa 10 godzin, to się nie dziwcie, że są wypadki.
Zgłoś
diway 2017-09-06, 19:54 58
"Kobieta kierująca samochodem osobowym włączyła się do ruchu z zakopianki. Wówczas doszło do zderzenia z ciężarówką i cysterną - powiedział "

Czemu mnie to nie dziwi... żeby w lusterku ku&wa tira nie zobaczyć to trzeba być babą, a ten co uciekł na lewy pas to miał szczęście, że nie skończył jak ci na nagraniach z chin wprasowani w asfalt.
Zgłoś
SpeedyG 2017-09-06, 20:02
Ach te baby!
Zgłoś
e................s 2017-09-06, 20:09
a gdzie ruska łada, się pytam
Zgłoś
noir 2017-09-06, 20:18 12
Kolo ta corsa (chyba) manewrem gdzie hamowal i ominął pierwszego tira wygrał życie. Uwentualnie oszukal przeznaczenie.

podpis użytkownika

albo bokiem, albo wcale!
Zgłoś
Kosmodysk 2017-09-06, 20:21
Uwaga- jestem ekspertem, ale ten w czarnym aucie między tymi tirami jest jeszcze lepszym. Brawo dla tego kierowcy! Oby więcej ich na drodze.
Zgłoś
R................r 2017-09-06, 20:32 24
Już widzę jakby to k🤬a u ruskich wyglądało! Corsa by się wj🤬 w tira, a później cysterna by się wyj🤬a i wszystko by się zapaliło, a na końcu przyj🤬a by w nich lada.
Zgłoś
InnyName 2017-09-06, 20:44
cysterna prawdopodobnie z jakimś syfem do betonu raczej się nie zapali tak po prostu.

nie ma najmniejszej naklejki więc pewnie jakiś towar sypki, piach czy inne gówno

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Radbug 2017-09-06, 20:56 3
Jak na razie to najlepszy polski film akcji jaki widziałem. #czarnaCorsa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie