Fragment obwodnicy Krakowa na A4...
Cytat:
Pomiędzy węzłem Kraków Południe a węzłem Kraków Łagiewniki zderzyły się trzy pojazdy: dwa ciężarowe i jeden samochód osobowy. Jedna osoba została ranna.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-09-06, 18:55
Piepszeni uchodźcy
Refleks ocalił życie ... ale kupa w majtach murowana
tym pierwszym tirem to jechał jakiś matoł.
~DMT
2017-09-06, 18:57
SirMajkel napisał/a:
tym pierwszym tirem to jechał jakiś matoł.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale gościu osobówką mu się wp🤬lił ze zjazdu przed samą maskę...
konto usunięte
2017-09-06, 19:29
up tak było
konto usunięte
2017-09-06, 19:53
Kurs na L-ce trwa 10 godzin, to się nie dziwcie, że są wypadki.
"Kobieta kierująca samochodem osobowym włączyła się do ruchu z zakopianki. Wówczas doszło do zderzenia z ciężarówką i cysterną - powiedział "
Czemu mnie to nie dziwi... żeby w lusterku ku&wa tira nie zobaczyć to trzeba być babą, a ten co uciekł na lewy pas to miał szczęście, że nie skończył jak ci na nagraniach z chin wprasowani w asfalt.
konto usunięte
2017-09-06, 20:09
a gdzie ruska łada, się pytam
noir
2017-09-06, 20:18
Kolo ta corsa (chyba) manewrem gdzie hamowal i ominął pierwszego tira wygrał życie. Uwentualnie oszukal przeznaczenie.
Uwaga- jestem ekspertem, ale ten w czarnym aucie między tymi tirami jest jeszcze lepszym. Brawo dla tego kierowcy! Oby więcej ich na drodze.
konto usunięte
2017-09-06, 20:32
Już widzę jakby to k🤬a u ruskich wyglądało! Corsa by się wj🤬 w tira, a później cysterna by się wyj🤬a i wszystko by się zapaliło, a na końcu przyj🤬a by w nich lada.
cysterna prawdopodobnie z jakimś syfem do betonu raczej się nie zapali tak po prostu.
nie ma najmniejszej naklejki więc pewnie jakiś towar sypki, piach czy inne gówno
Jak na razie to najlepszy polski film akcji jaki widziałem. #czarnaCorsa