Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-25, 5:25 7
Wszystkiego najlepszego dziewczyny

Jak ja bym chciał zobaczyć wojnę między babami
Byłaby to najlepsza komedia
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-25, 5:38 1
Cezzar napisał/a:

Same by się zaj🤬y zanim opuściły by granicę swoich krajów.🙂 Jedyną szansą były by drony, ale dron to nie żelazko więc też średni mogły by sobie radzić😃
Zgłoś
turor 2025-03-25, 5:39 3
Cezzar napisał/a:

Ja bym wolał posłuchać jak taka Jachira ,Szczuka, w czasie wojny tłumaczy wrogowi , że powinien wolniej do jej okopu podchodzić bo ona jest kobietą
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-25, 5:43
turor napisał/a:

Ja bym wolał posłuchać jak taka Jachira ,Szczuka, w czasie wojny tłumaczy wrogowi , że powinien wolniej do jej okopu podchodzić bo ona jest kobietą

Żeby się bidula nie przestraszyła.
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-03-25, 6:33 3
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Żeby się bidula nie przestraszyła.

Od naszej ostatniej wymiany zdań. Uważam, że jesteś spi3*dolony xd ciągniesz jakieś filmiki z podobnych stron, wrzucasz i komentujesz. Patrząc na zaangażowanie to szkoda mi Ciebie i Twojego marnego życia patrząc na to ile poświęcasz czasu na to gówno. A ja się z Tobą w niepotrzebną wymianę zdań wdałem. A Ty jesteś zwyczajnie upośledzony xd ps. Masz jakieś inne zajęcia oprócz tej strony? No nie wiem.. np. Praca? 🤣🤣🤣 Sam sobie odpowiem: "taaa! Uja!"
Zgłoś
Zarejestruj 2025-03-25, 6:53 2
Czego wy chcecie, kobiety takie właśnie maja być. Delikatne, troche niezdarne. Nie sa stworzone do walki, miło się oglądało i dlatego to nie jest materiał na sadola:P
Zgłoś
Lobo24 2025-03-25, 6:57 1
Każdemu się zdarza. Mnie kiedyś sąsiad zabrał na strzelnicę to po 5 minutach ludzie krzycząc na czworaka sp🤬alali i chowali się za czym mogli.
Upuściłem magazynek a schylając się po niego skierowałem broń na bok, żeby było wygodniej. Stałem na skraju strzelnicy i w tamtym momencie broń była wycelowana w całą zgraje miłośników rozp🤬alania jelenich czaszek ołowiem.. Instruktor rzucił się na mnie jak bramkarz na piłkę.

Y3bacYeroslawaiputlera

W Ząbkach po Warszawą jest największy i najnowocześniejszy szpital psychiatryczny w Europie. Mają telewizory na każdym oddziale, sale muzyczne oraz siłownie.

Polecam serdecznie.
Zgłoś
smc 2025-03-25, 7:20
Z granatsmi sobie lepiej poradzą.

Granat kształtem przypomina ziemniaka. Są one oswojone z tym obłością i potrafią mocno chwycić i utrzymać. Z rzutem też nie będzie problemu, wystarczy je trochę wk🤬ić.
Zgłoś
Janko 2025-03-25, 8:37
To że p🤬dy nikogo nie zastrzeliły to zasługuje na wielki Cud
Zgłoś
kuba1986 2025-03-25, 9:05 2
Cezzar napisał/a:

Babska wojna? Poprostu, powyrywają sobie włosy i trochę podrapią
Zgłoś
Cezzar 2025-03-25, 9:16 3
kuba1986 napisał/a:

Babska wojna? Poprostu, powyrywają sobie włosy i trochę podrapią

Noo dokładnie, gdyby nie mężczyźni to one dalej targały by się za włosy w jaskiniach
Zgłoś
jacek44 2025-03-25, 10:05 1
Nigdy nie strzelałem z prawdziwej broni. Zastanawia mnie jak mocny jest odrzut podczas takiego strzału, np z shotguna, albo jakiejś większej strzelby.
Zgłoś
jkllll485 2025-03-25, 10:50 4
A, tu klasyk

Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-25, 11:13
Proletariat XXI wieku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie