Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:24
janusz_biznesu 2025-10-22, 20:28 8
Fajna ,taka nie za sprytna.Ale trochę strach brać taką na jeźdźca, krzywdę może zrobić...😵‍💫
Zgłoś
Nome 2025-10-22, 20:55 24
kurna, przecież ona się nie umie huśtać!... no rozumiem, nie umieć jeździć na rowerze, nie umieć pływać, nie umieć jeździć na łyżwach, ale nie umieć się huśtać!!!
Zgłoś
420710247365 2025-10-22, 21:35 6
Nome napisał/a:

kurna, przecież ona się nie umie huśtać!... no rozumiem, nie umieć jeździć na rowerze, nie umieć pływać, nie umieć jeździć na łyżwach, ale nie umieć się huśtać!!!

Nie, deska jest za szeroka i zamocowana tylko w dwóch punktach i przez to jest niebezpieczna. Robiłem kiedyś huśtawkę dla dzieci i to nie jest takie proste jak się wydaje.
Zgłoś
pfefe 2025-10-22, 21:45 50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nome 2025-10-22, 22:47 4
420710247365 napisał/a:

Nie, deska jest za szeroka i zamocowana tylko w dwóch punktach i przez to jest niebezpieczna. Robiłem kiedyś huśtawkę dla dzieci i to nie jest takie proste jak się wydaje.

fakt huśtawka jest badziewiasta, ale jak tu napisano, trzeba trzymać się sznurków, ja jako dziecko huśtałam się na totalnych wynalazkach i zawsze dałam radę, a dziewczyna chyba w życiu na huśtawce nie siedziała... kiedyś miałam koleżankę, bardzo mi ją przypomina ta laska, ta moja koleżanka jadąc na motorze jako pasażer trzymała się z tyłu siedzenia... oczywiście zleciała, łeb rozbity, bo miała jeszcze nie zapięty kask...
Zgłoś
LPCrooks Wczoraj 4:40 3
Latarnia jej intelektu nie świeci zbyt jasno.
Zgłoś
Chalnaros Wczoraj 7:39 1
LPCrooks napisał/a:

Latarnia jej intelektu nie świeci zbyt jasno.

Po co Ci światło w dzień?
Zgłoś
brylant1412 Wczoraj 8:19 1
polak to fachowiec od chorób,katastrof lotniczych ,od budowy teraz dochodzą jeszcze fachowcu od huśtawek
Zgłoś
Stary_Pierwiastek Wczoraj 9:33 4
Nome napisał/a:

Nie miała do tego apki. Takie pokolenie.
Zgłoś
ivinnie Wczoraj 9:46 1
To jest to całe nowoczesne wychowanie, dzieci nie potrafią się huśtać, potem na starość taka próbuje i zostaje kaleką.
Zgłoś
argen64 Wczoraj 10:52 1
Pamietam z przedszkola, że trzeba było trzymac sie za pręty, w tym przypadku za sznur
Zgłoś
Karboksylator Wczoraj 16:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
POeBaNy Wczoraj 19:28
Póki oszołomiona to można łapać za hery, owinąć wokół nadgarstka i pełny ogień w zad. Zanim sie ogarnie to mozna skończyc 3 razy. Sprawdzone
Zgłoś
Jasiek93 Dzisiaj 0:54
Powinna zacząć od konia.... Na biegunach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem