📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Fajna ,taka nie za sprytna.Ale trochę strach brać taką na jeźdźca, krzywdę może zrobić...😵💫
kurna, przecież ona się nie umie huśtać!... no rozumiem, nie umieć jeździć na rowerze, nie umieć pływać, nie umieć jeździć na łyżwach, ale nie umieć się huśtać!!!
Nome napisał/a:
kurna, przecież ona się nie umie huśtać!... no rozumiem, nie umieć jeździć na rowerze, nie umieć pływać, nie umieć jeździć na łyżwach, ale nie umieć się huśtać!!!
Nie, deska jest za szeroka i zamocowana tylko w dwóch punktach i przez to jest niebezpieczna. Robiłem kiedyś huśtawkę dla dzieci i to nie jest takie proste jak się wydaje.
420710247365 napisał/a:
Nie, deska jest za szeroka i zamocowana tylko w dwóch punktach i przez to jest niebezpieczna. Robiłem kiedyś huśtawkę dla dzieci i to nie jest takie proste jak się wydaje.
fakt huśtawka jest badziewiasta, ale jak tu napisano, trzeba trzymać się sznurków, ja jako dziecko huśtałam się na totalnych wynalazkach i zawsze dałam radę, a dziewczyna chyba w życiu na huśtawce nie siedziała... kiedyś miałam koleżankę, bardzo mi ją przypomina ta laska, ta moja koleżanka jadąc na motorze jako pasażer trzymała się z tyłu siedzenia... oczywiście zleciała, łeb rozbity, bo miała jeszcze nie zapięty kask...
LPCrooks napisał/a:
Latarnia jej intelektu nie świeci zbyt jasno.
Po co Ci światło w dzień?
polak to fachowiec od chorób,katastrof lotniczych ,od budowy teraz dochodzą jeszcze fachowcu od huśtawek
Nome napisał/a:
Nie miała do tego apki. Takie pokolenie.
To jest to całe nowoczesne wychowanie, dzieci nie potrafią się huśtać, potem na starość taka próbuje i zostaje kaleką.
Pamietam z przedszkola, że trzeba było trzymac sie za pręty, w tym przypadku za sznur
Póki oszołomiona to można łapać za hery, owinąć wokół nadgarstka i pełny ogień w zad. Zanim sie ogarnie to mozna skończyc 3 razy. Sprawdzone
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie