📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

Kiedyś na Amidze miałem taką grę Lemingi. To takie małe głupie stworki które bezmyślnie szły do przodu, nie patrząc, czy przed nimi była przepaść, woda, czy lawa. Lemingi parły cały czas do przodu.
wybrać czołówkę z busem zamiast wjechać w dupę osobówce, to trzeba być niesamowitym mózgiem...
A o kierowcy busa którego katapultowało przez przednią szybę, to już pies z kulawą nogą się nie zatroszczył?
w pierwszej chwili zastanawiałem się czemu ratują debila z osobówki zamiast poszkodowanego z dostawczaka ale po obejrzeniu drugi raz widzę że nie ma co go wyciągać z auto bo już jest na zewnątrz

A czy przypadkiem kierowca busa nie wyleciał przez barierki wprost pod most?
Co za debile za wszelką cenę wyciągnąć ludzi ze środka. pociąć sobie ręce o blachy, bujać pojazdem, walić w niego a poszkodowanemu jeszcze więcej narobić urazów miedzy innymi kręgosłupa poprzez ciąganie i szarpanie. Jak się pojazd nie pali to nie ruszać poszkodowanego!!!!!!!!! tylko sprawdzać jego funkcje życiowe tamować krwotoki i czekać na straż która go wydobędzie fachowo bez obawy uszkodzenia kręgosłupa, w pogotowiu mieć gaśnice najlepiej jak najwięcej i jak się da to odłączyć akumulator. Te pajace robią tym poszkodowanym niedźwiedzia przysługę i być może jeszcze większymi kalekami ich zrobią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie