Tak w sumie jakoś bez emocji większych. Wszystko jakby taka normalność i codzienność.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jaka kradzież? Gdzie? Ja tam widzę że malpy robią zakupy tak jak to mają w zwyczaju.
Gdzie sa ci p🤬leni pacyfiści, gdyby ci ludzie mieli broń to bydło już więcej ich by już nie okradło
A te głupie k🤬y co chciały zrobić niby?
Json
2023-01-23, 17:06
I bardzo k🤬a dobrze, zjeby sami chcieli ich wpuszczać mimo ze oni nie pracowali i tylko szerzyli zło to było ich wyjebac ale nie to niech dalej im kraj rozp🤬alają
podpis użytkownika
sens w bezsensie jest jedynym balansem
U nas politycy tak napadają na firmy.
Tyle, że państwowe...
nie ma to jak walczyć życiem dla swojego szefa, który daje zarobić marne x złoty na godzinę, wiadomo, że tam dolary ale k🤬a w życiu bym nie ryzykował życiem dla firmy w której pracuje o marne parę zł, które i tak jest ubezpieczone od kradzieży
Na szczęście żaden poszkodowany nie był uzbrojony.
To takie nowoczesne.
Co oni tam zap🤬lili? Zeszyty jakieś? Antenę do TV? C🤬ja widać...
Zordonek napisał/a:
nie ma to jak walczyć życiem dla swojego szefa, który daje zarobić marne x złoty na godzinę, wiadomo, że tam dolary ale k🤬a w życiu bym nie ryzykował życiem dla firmy w której pracuje o marne parę zł, które i tak jest ubezpieczone od kradzieży
A kto by chciał zaj🤬 ci szczotkę do mycia kibla ?
To Anglia? Niemcy? Teraz to już nie wiadomo, wszędzie mudżiny.
ququa napisał/a:
Gdzie sa ci p🤬leni pacyfiści, gdyby ci ludzie mieli broń to bydło już więcej ich by już nie okradło
Jeśli pytasz o patocelebrytów wmawiających innym, co mogą a czego nie mogą mieć, to prawdopodobnie siedzą właśnie w swoich willach otoczeni przez uzbrojonych ochroniarzy.
ququa napisał/a:
Gdyby ci ludzie mieli broń to tamci też by ją mieli i byłby rozp🤬ol z ofiarami a nie kradzież. Słyszałeś o strzelanie w Polskiej szkole? A o znęcaniu się fizycznym i psychicznym w Polskiej szkole? To teraz daj ludziom broń, a zatęsknisz znów za nudnymi czasami w Polsce.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Cytat:
Słyszałeś o [...] znęcaniu się fizycznym i psychicznym w Polskiej szkole?
Tak, a nawet byłem ofiarą. Co tłumaczy, dlaczego tu skończyłem