podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.ma wiekszego c🤬ja na rece niz ja miedzy nogami haha
To powiedz koledze żeby go wyciągnął.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866

P🤬lony trzyma psa w domu, pewnie ma smród w domu, pchlarz roznosi zarazki i potem dzieją sie takie rzeczy. No ale w sumie trzeba mieć c🤬ja zamiast mózgu by w domu ze zwierzeciem mieszkać jak jakis jaskiniowiec.

Facet stracił ch*ja, więc przyszyli mu do ręki aby odbudować nerwy przed reimplantacją.
Ale pełnej sprawności zapewne nie odzyska ?
P🤬lony trzyma psa w domu, pewnie ma smród w domu, pchlarz roznosi zarazki i potem dzieją sie takie rzeczy. No ale w sumie trzeba mieć c🤬ja zamiast mózgu by w domu ze zwierzeciem mieszkać jak jakis jaskiniowiec.
Nice try głąbie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Ale pełnej sprawności zapewne nie odzyska ?
A to już zależy od wielu czynników.
Swoją drogą ciekawe czy gdyby uscisnal rękę feministce, to czy to by było molestowanie

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866A to już zależy od wielu czynników.
Swoją drogą ciekawe czy gdyby uscisnal rękę feministce, to czy to by było molestowanie
haha ale żeś doj🤬
Ja piedrole co tu sie odj🤬o?
trzeba być debilem żęby mieszkać z tobą w jednym bloku, a co dopiero mieszkaniu z🤬bie
Ja piedrole co tu sie odj🤬o?
Kto normalny stawia temu trollowi piwa? 2 tygodnie nie karmienia tego trolla i sam zdechnie uciekając na forum o wędkarstwie, gdzie będzie p🤬lił, że ryba pachnie cipą, albo c🤬a rybą.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler