👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już tłumaczę, dzieciak powiedział ze chce pogłaskać zamiast

Nie wiem czy wiecie, ale ponoć w piwnicy urodziło się siedem malutkich, puszystych koteczków!!

to nie wina rodziców, to zwykła wada wymowy nad którą pracuje się z laryngologiem
mam w rodzinie trójkę takich dzieciaków. na początku faktycznie śmieszyło, potem zaczęli pracować nad tym. najstarszy (6 lat) już ładnie ogarnięte młodsi (2 i 3) jeszcze pracują nad tym...
jak się język i podniebienie wyrobi to wada znika
mam w rodzinie trójkę takich dzieciaków. na początku faktycznie śmieszyło, potem zaczęli pracować nad tym. najstarszy (6 lat) już ładnie ogarnięte młodsi (2 i 3) jeszcze pracują nad tym...
jak się język i podniebienie wyrobi to wada znika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie