Dość dziwne zjawisko , nie wyjaśnione jednogłośnie do dziś , pojawiające sie na calym swiecie dźwięki , niepokoją ludzi
Grooozaa, brzmi przeh🤬jowo . Jeśli sam filmik nie przekonał was , polecam przewertować neta w poszukiwaniu tematu, jest tego pełno z różnych źródeł ,także z Polski.
moim zdaniem to dzwieki "miasta " fabryki kopalnie i podobne wystarczy wyjsc w nocy i sie przysluchac niby cisza ale co chile slychac takie dzwieki
Konto usunięte
2012-03-12, 19:59
zmianynaziemi.pl/wideo/dziwne-dzwieki-calego-swiata-zapowiedzia-przebiegunowania
Cytat:
Ostatnio prawie na całym świecie słychać dziwne metaliczne odgłosy. Wiele z filmów wrzucanych na Youtube to fałszerstwa, ale nie można twierdzić, że wszystkie przypadki są oszustwem. Najlepiej udokumentowany przypadek z ostatnich dni to ten z Kostaryki. Dźwięki słyszeli prawie wszyscy mieszkańcy tego małego kraju. W tym wypadku sprawą zainteresowały się nawet media.
Konto usunięte
2012-03-12, 20:13
No krwa niesamowite. Takie same dźwięki u mnie nieraz się pojawiają pomiędzy blokami, do tego szok - u znajomego w kiblu zjawisko to występuje non-stop. Trzeba tylko porządnie pierdnąć i się zaczyna..
Ogarnijcie sie pajace. Siemek wstawil film gdzie jest wyjasnione, ze to swiatowy trolling.
@Roszp
apropos wiatru, to mam taki samochod tak przezarty przez rdze ze jak sie jedzie z odpowiednia predkoscia to wiatr wygrywa marsyklianke przez dziury w drzwiach
Konto usunięte
2012-03-12, 20:20
zsflogo napisał/a:
apropos wiatru, to mam taki samochod tak przezarty przez rdze ze jak sie jedzie z odpowiednia predkoscia to wiatr wygrywa marsyklianke przez dziury w drzwiach
w takim razie ten frajer z „Californication” mógłby Ci polerować opony.
Konto usunięte
2012-03-12, 20:53
k🤬a Kombinat nas atakuje, trzeba szukać Gordona Freemana
ten koleś bada wszystko co nienaturalne i miałem okazję zobaczyć jego prezentacje na temat ufo z przed kilku lat i niektóre zdjęcia/ filmy zdawały się być na prawdę dziwne ale drugie tyle wyglądało tak śmiesznie żen ie wiem czy temu gościowi wierzyć szczególnie że takich co wiedzą wszystko o zjawiskach nadprzyrodzonych tylko po to żeby promować swoje książki jest pełno
podpis użytkownika
Burn their homes. Salt their land. Nothing survival.
Powtarza się scenariusz z Gears of War. Wyjdzie spod ziemi plaga i będzie się działo
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Konto usunięte
2012-03-12, 21:00
Jak tak gadają po hiszpańsku, to jeszcze sugestywniej to brzmi, te wszystkie paranormalne programy.
Faktycznie, co jakis czas da sie słyszeć jakies dziwnie brzmiące dźwięki. Sam kilka razy byłem świadkiem takiego zdarzenia z tym że w Warszawie. Na pewno należy zorientować się, czy w okolicy nie ma lotniska, portu, kolei, stadionu czy elektrociepłowni bądź jakiegoś warsztatu z pojazdami. Wtedy mozna sie głębiej zstanawiać nad takim zjawiskiem. Ale z tego co wiem to nie tylko w Polsce mają miejsce takie sytuacje i nie tylko w duzych aglomeracjach miejskich.
Nie zapominajmy też te te wszystkie filmiki mogą być wstawione przez Tajnych agentów ze stanów zjednoczonych żeby mogli wypróbowywać broń bez żadnych innych podejrzeń ;D
Booooyakasha- odp🤬l sie od mojego stolca c🤬lu nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zamknij ryja. Ssij pałe
emilwkpg napisał/a:
FULL VIDEO - Strange sounds heard worldwide 2012 - Something is definitely wrong - wpiszcie to na youtube i zobaczcie moment 6.35 no comment :O
Jak dla mnie to to wszystko to wyladowania elektryczne + wicher, 6:35 brzmi jakby nap🤬lal prad