Dość dziwne zjawisko , nie wyjaśnione jednogłośnie do dziś , pojawiające sie na calym swiecie dźwięki , niepokoją ludzi
Grooozaa, brzmi przeh🤬jowo . Jeśli sam filmik nie przekonał was , polecam przewertować neta w poszukiwaniu tematu, jest tego pełno z różnych źródeł ,także z Polski.
Wczoraj zaciekawiony tematem na innym forum postanowiłem na szybkiego zrobić coś podobnego w WMM. Oto efekt mojej pracy
Oryginał
Przeróbka
Oraz wersja z helikopterem
podpis użytkownika
No chłopaki szału nie ma.
To tylko Godzilla, z budy mojego psa wydobywa się podobny dźwięk.
Ludzie już zakupy zrobili i w piwnicy siedzą bo obejrzeniu wideo. A ja mam wyj🤬e i dalej siedzę na sadolu
Konto usunięte
2012-03-13, 7:08
żniwa w sierpniu jakoś
ja bym obstawiał Putina wiercącego rurociągi
Konto usunięte
2012-03-13, 14:21
Ten odgłos z 0:40 słyszałem na własne uszy dawno temu, ale był na tyle przejmujący, że jakoś zapamiętałem. Miałem może z 10 lat i kiedy siedziałem z kumplem na dworze to coś takiego usłyszeliśmy. Ogólnie, zajebiście dziwne uczucie, bo poza tym, że sam dźwięk był jakiś chory to był strasznie głośny.
Konto usunięte
2012-03-13, 21:43
o ludzie . nie wiecie ze bog slucha dupstepu?
Booooyakasha napisał/a:
Płeć EMIO093
nie wierze w takie zjawiska ale dwa lata temu być może lipiec sierpień całą rodziną słyszeliśmy takie buczenie/trąbienie wyłączyliśmy korki w domu bo myśleliśmy że to jakieś urządzenie elektroniczne wyszliśmy na ulice i cały czas buczy nie wiadomo skąd i nie wiadomo z której strony. Więc to jest 100% prawdy nie wiadomo skąd to sie bierze i to najgorsze
najgorsze jest to, że piszesz jakbyś miał zaraz p🤬lnąć stolca w majty
@Booooyakasha, niby racja, ale c🤬jowe też jest to, że nie wiesz, jak zacytować jego posta.
Konto usunięte
2012-03-14, 10:25
Wiadomo co to za dźwięki, albo raczej Kto je robi. Władca ciemności powraca.
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
A co do ocean bloob - Dziwnym trafem znajduje się blisko współrzędnych R’lyeh.
Jak dla mnie jakieś tajne nowe wojskowe samoloty ;]
o ja... jakiś tydzień temu w wolsztynie między 1 a 2 w nocy przez ponad 5 minut był identyczny odgłos jak ten w kijowie... myślałem że może gdzieś w okolicy coś jest robione ale okazało się że okolica była kompletnie pusta...
K🤬a, jestem na mistrzowie.org
Smutno mi. Gimbaza we mnie silna widocznie.