Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziwne dźwiękI
Areczos • 2015-05-18, 22:17
Suszymy stronkę Panowie

Ziomek zwierza się koledze:
- Moja nowa dziewczyna wydaje dziwne dźwięki podczas seksu. Ostatnio gdy robiła mi loda słyszałem tylko
" Przestań nie wezmę go do blfblfgsjcjbnf,"

podpis użytkownika

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
cveljan 2015-05-18, 22:35 3
pamiętaj musi wydawać dźwięki jak indyk zwłaszcza w przyspieszonym tempie
Zgłoś
androgenius 2015-05-18, 22:41 19
jak wcześniej podziubać im tchawicę śrubokrętem to w trakcie loda można sobie przygrywać jak na flecie

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
cveljan 2015-05-18, 23:09 2
@up tak kiedyś były takie lizaki
Zgłoś
androgenius 2015-05-18, 23:29 1
^ pamiętam, pamiętam, wolałem gumy toxic crusaders

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
patoo 2015-05-18, 23:31 2
kawał krótki,prosty i śmieszny-piwko.
Zgłoś
natking 2015-05-19, 1:41 3
Przeczytałem coś takiego:

Ziomek zwierza się koledze:
- Moja nowa dziewczyna wydaje dziwne dźwięki podczas seksu. Ostatnio gdy robiła mi loda słyszałem tylko
- Przestań. bo wezwę policję...

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
krakowiak69 2015-05-19, 8:08 2
Ja tam wole jak kobieta mruczy niż gulga podczas robienia laski
Zgłoś
Herhard 2015-05-19, 10:44
Wkładasz swojej dziewczynie z dupy od razy do ryja?
Zgłoś
D................s 2015-05-19, 11:34 2
Stary sms od mojej -już teraz - byłej:
"To naucz się mnie zmuszać i się z tego cieszyć, skoro po dobroci nie wychodzi. Kocham go, ale na początku zawsze jestem trochę niechętna... Nie przejmuj się tym"

PS. Lubię zachowywać takie kwiatki
Zgłoś
C................o 2015-05-19, 12:28
@cosaq

A co, dalej jest z Twoją starą?
Zgłoś
natking 2015-05-19, 16:29
@DerFels, mycie zazwyczaj rozwiązuje takie problemy.
PS. Nie bądź frajerem, nie upubliczniaj prywatnej wiadomości od dziewczyny. Miej Ty człowieku przynajmniej trochę szacunku.

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
D................s 2015-05-19, 19:54 1
Oprócz tego, że lubiła, gdy chwaliłem się nią w podobny sposób, to już jest moją byłą z racji tego, że ona tego szacunku do mnie nie miała. Poza tym korzystam z totalnej anonimowości jej oraz mnie Nie wystawiłbym jej na pośmiewisko.
Zgłoś
WinterWolf 2015-05-19, 20:02
@DerFels

Dobra dobra... bujać to my, a nie nas.
*Przyznaj się, ile dajesz dziwce za takie "smsy"? Bo przecież trzeba się "Dupeczką" kumplom pochwalić, nie?

*Lubiła gdy się chwaliłeś w podobny sposób? Wg mnie to po prostu kręciłeś jej reklamę u aktualnych klientów.

* "Już była"- a jednak olala Cię, bo znalazła sobie innych, (głupszych? oO ) bardziej kasiastych od Ciebie.

No stary. Nic tu po Tobie
Zgłoś