Masowe obserwacje UFO? A może zjawiska atmosferyczne nam jeszcze bliżej nie znane? A może globalna manipulacja?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-08, 14:00
konto usunięte
2012-02-08, 14:15
Cytat:
Ale zajebista muzyka w tle, pierwszy raz to słyszę
Właśnie. Zna ktoś tytuł?
Xenomorph08, Requiem for a dream. Jest też film o takim samym tytule. Całkiem fajny zresztą.
@Topic
Sądzę, ze jest coś na rzeczy. I albo te całe ufo się kontaktuje z rządem któregoś z państw, i owe państw(o/a) tuszuje sprawę ( wcale bym sie nie zdzwil jakby chodziło o USA lub Rosję ) albo póki co nas obserwują. Coraz bardziej jestem ciekaw końca grudnia br. i tego co stanie się po owej dacie.
@up
a Lech rozbił się o kratery na księżycu..
konto usunięte
2012-02-08, 15:29
Chupacabra napisał/a:
Xenomorph08, Requiem for a dream. Jest też film o takim samym tytule. Całkiem fajny zresztą.
@Topic
Sądzę, ze jest coś na rzeczy. I albo te całe ufo się kontaktuje z rządem któregoś z państw, i owe państw(o/a) tuszuje sprawę ( wcale bym sie nie zdzwil jakby chodziło o USA lub Rosję ) albo póki co nas obserwują. Coraz bardziej jestem ciekaw końca grudnia br. i tego co stanie się po owej dacie.
Captain Obvious strikes again!
konto usunięte
2012-02-08, 16:28
A ja wierzę w ufo i zawsze wierzyłem. Sami na 100% nie jesteśmy, a gadanie o tym że to USA lub inne mocarstwo testuje jakieś nowe technologię to mnie to w sumie jebie. Bo i tak jako taki plebs nic nie jesteśmy wstanie zrobić.
Ja lubie takie filmiki oglądać, bo takie zjawiska są warte uwagi ;D
ed2kk napisał/a:
Co ma ten filmik wspólnego z polityką? Nie wiem... .
To nie słuchaj i nie "ogląduj..."
Jak widzę masońską piramidę i podpis 'globalna manipulacja' to z czym to ma być związane?
konto usunięte
2012-02-08, 18:27
Po obejrzeniu tego wpiszcie sobie w google "dziwne dzwieki z nieba"
konto usunięte
2012-02-08, 18:47
Rakiety(Buława u ruskich ) i "samoloty" panowie
UFO niet
konto usunięte
2012-02-08, 21:43
jak zwykle "ciekawe" obiekty latające nagrywane są łokciem.