Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed Wczoraj 8:06 4
Zawsze mnie ciekawiły takie sytuacje... gnojek młody, nie wspiąłby się sam na poręcz łóżka, o ustaniu na niej nie wspomnę...
Ktoś mu ewidentnie pomagał
Zgłoś
tolek01 Wczoraj 11:42 13
prawdziwe to jak konkrety rudego c🤬ja
Zgłoś
żmij Wczoraj 11:53 5
tolek01 napisał/a:

Konkrety Chudego Ruja, powiadasz?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
NEGANxLUCILLE Wczoraj 12:08 2
To na youtube kiedyś latało w kompilacjach z opętanymi ludźmi, duchami itp.
Niektórzy ludzie to idioci 😂
Zgłoś
turor Wczoraj 14:26 1
tolek01 napisał/a:

Ta powyżej Ciebie, dalej wierzy , że spełni te swoje obietnice.....
Zgłoś
majeńka Wczoraj 15:36
I co dalej? Bo mam nadzieję że nie zszedł bez obrażeń. Może właśnie dlatego film jest obcięty?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 23:52 1
tolek01 napisał/a:

Masz racje pis miał lepsze konkrety 🤦‍♂️

Zgłoś
DanielEs Dzisiaj 0:16
pazuzu napisał/a:

Masz racje pis miał lepsze konkrety 🤦‍♂️

Ta jasne. Poczytaj sobie w jakim etapie są budowy i nie mędrkuj. A ile projektów było nie na rękę Tyfuskowi. Mieszkania? Jak najbardziej byłyi wiele rodzin czy mlodych małżeństw skorzystało i do dziś korzystają. Z resztą o czym tu gadać. Tyfusek to sługus Brukseli i Ursulki. Niszczy Polskę jak zawsze niszczył. J3bać Tuska!
Zgłoś
majeńka 13 minut temu
DanielEs napisał/a:

Ta jasne. Poczytaj sobie w jakim etapie są budowy i nie mędrkuj. A ile projektów było nie na rękę Tyfuskowi. Mieszkania? Jak najbardziej byłyi wiele rodzin czy mlodych małżeństw skorzystało i do dziś korzystają. Z resztą o czym tu gadać. Tyfusek to sługus Brukseli i Ursulki. Niszczy Polskę jak zawsze niszczył. J3bać Tuska!

Masz trochę racji: otóż projekty PiSu osiągnęły założone cele. Miały zapewnić wyciągnięcie kasy dla towarzyszy partyjnych oraz ulokować ich na stanowiskach przynoszących dalszy dochód nawet jeśli uda się przegłosować ustawy znoszące te projekty. Dodatkowo, Izera miała na celu usunięcie ziem z rezerwatu przyrody, wyrąb i sprzedaż lasu je porastającego, oraz przeniesienie ich własności na "właściwe" podmioty.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś