Zawsze mnie ciekawiły takie sytuacje... gnojek młody, nie wspiąłby się sam na poręcz łóżka, o ustaniu na niej nie wspomnę...
Ktoś mu ewidentnie pomagał
Ktoś mu ewidentnie pomagał

tolek01 napisał/a:
prawdziwe to jak konkrety rudego c🤬ja
Konkrety Chudego Ruja, powiadasz?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
To na youtube kiedyś latało w kompilacjach z opętanymi ludźmi, duchami itp.
Niektórzy ludzie to idioci 😂
Niektórzy ludzie to idioci 😂
tolek01 napisał/a:
Ta powyżej Ciebie, dalej wierzy , że spełni te swoje obietnice.....
I co dalej? Bo mam nadzieję że nie zszedł bez obrażeń. Może właśnie dlatego film jest obcięty?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
tolek01 napisał/a:
Masz racje pis miał lepsze konkrety 🤦♂️

pazuzu napisał/a:
Masz racje pis miał lepsze konkrety 🤦♂️
Ta jasne. Poczytaj sobie w jakim etapie są budowy i nie mędrkuj. A ile projektów było nie na rękę Tyfuskowi. Mieszkania? Jak najbardziej byłyi wiele rodzin czy mlodych małżeństw skorzystało i do dziś korzystają. Z resztą o czym tu gadać. Tyfusek to sługus Brukseli i Ursulki. Niszczy Polskę jak zawsze niszczył. J3bać Tuska!
DanielEs napisał/a:
Masz trochę racji: otóż projekty PiSu osiągnęły założone cele. Miały zapewnić wyciągnięcie kasy dla towarzyszy partyjnych oraz ulokować ich na stanowiskach przynoszących dalszy dochód nawet jeśli uda się przegłosować ustawy znoszące te projekty. Dodatkowo, Izera miała na celu usunięcie ziem z rezerwatu przyrody, wyrąb i sprzedaż lasu je porastającego, oraz przeniesienie ich własności na "właściwe" podmioty.Ta jasne. Poczytaj sobie w jakim etapie są budowy i nie mędrkuj. A ile projektów było nie na rękę Tyfuskowi. Mieszkania? Jak najbardziej byłyi wiele rodzin czy mlodych małżeństw skorzystało i do dziś korzystają. Z resztą o czym tu gadać. Tyfusek to sługus Brukseli i Ursulki. Niszczy Polskę jak zawsze niszczył. J3bać Tuska!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.