Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
JoSeed 2025-07-14, 8:06 4
Zawsze mnie ciekawiły takie sytuacje... gnojek młody, nie wspiąłby się sam na poręcz łóżka, o ustaniu na niej nie wspomnę...
Ktoś mu ewidentnie pomagał
Zgłoś
tolek01 2025-07-14, 11:42 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
żmij 2025-07-14, 11:53 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2025-07-14, 12:08 2
To na youtube kiedyś latało w kompilacjach z opętanymi ludźmi, duchami itp.
Niektórzy ludzie to idioci 😂
Zgłoś
turor 2025-07-14, 14:26 1
Zgłoś
majeńka 2025-07-14, 15:36 2
I co dalej? Bo mam nadzieję że nie zszedł bez obrażeń. Może właśnie dlatego film jest obcięty?
Zgłoś
pazuzu 2025-07-14, 23:52 4
Zgłoś
DanielEs 2025-07-15, 0:16 4
pazuzu napisał/a:

Masz racje pis miał lepsze konkrety 🤦‍♂️

Ta jasne. Poczytaj sobie w jakim etapie są budowy i nie mędrkuj. A ile projektów było nie na rękę Tyfuskowi. Mieszkania? Jak najbardziej byłyi wiele rodzin czy mlodych małżeństw skorzystało i do dziś korzystają. Z resztą o czym tu gadać. Tyfusek to sługus Brukseli i Ursulki. Niszczy Polskę jak zawsze niszczył. J3bać Tuska!
Zgłoś
majeńka 2025-07-15, 2:04 2
DanielEs napisał/a:

Ta jasne. Poczytaj sobie w jakim etapie są budowy i nie mędrkuj. A ile projektów było nie na rękę Tyfuskowi. Mieszkania? Jak najbardziej byłyi wiele rodzin czy mlodych małżeństw skorzystało i do dziś korzystają. Z resztą o czym tu gadać. Tyfusek to sługus Brukseli i Ursulki. Niszczy Polskę jak zawsze niszczył. J3bać Tuska!

Masz trochę racji: otóż projekty PiSu osiągnęły założone cele. Miały zapewnić wyciągnięcie kasy dla towarzyszy partyjnych oraz ulokować ich na stanowiskach przynoszących dalszy dochód nawet jeśli uda się przegłosować ustawy znoszące te projekty. Dodatkowo, Izera miała na celu usunięcie ziem z rezerwatu przyrody, wyrąb i sprzedaż lasu je porastającego, oraz przeniesienie ich własności na "właściwe" podmioty.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-07-15, 22:47
Widać ze dzieci nie macie. A niemowlaka który nie chodzi i nie stoi jeszcze a nagle stojącego jak struna na wyprostowanej dłoni ojca widzieliscie? Dzieciaki nie maja zaburzonego błednika nie takie cuda robią.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-16, 18:39
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Widać ze dzieci nie macie. A niemowlaka który nie chodzi i nie stoi jeszcze a nagle stojącego jak struna na wyprostowanej dłoni ojca widzieliscie? Dzieciaki nie maja zaburzonego błednika nie takie cuda robią.

Widziałam tysiące niemowlaków, żaden mnie nie zaskoczył
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-07-17, 18:29
JoSeed napisał/a:

Widziałam tysiące niemowlaków, żaden mnie nie zaskoczył

Yhym już widze jak przewijasz i leci z siurka ci na głowę. Albo kicha i masz gila na oku.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-17, 18:36
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Yhym już widze jak przewijasz i leci z siurka ci na głowę. Albo kicha i masz gila na oku.

A wcale, że nie
może 1 mnie oblał na tyle lat pracy...
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-07-17, 18:37 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem