niepotrzebnie kucała nad kominem.....................................................................................................................................w murzynskiej chacie

podpis użytkownika
forza nostra legge
Tyle przeżywał poród a przy zapłodnianiu nawet nie był... nie wiem czy bym zabił sukę czy wyszedł i naj🤬 się z kumplami, ale więcej dz🤬ki bym na oczy nie zobaczył
sensualna napisał/a:
fejk a wy się podniecacie xd
Nie "fejk", tylko negatyw. Jak podrośnie, to się naświetli, wywoła i będzie biały.
Jak tatuś.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ahahhha UPSSS kolejna samotna mamusia sie szykuje :3 I te jej spojrzenie na chłopaka jak by sie jej nagle go żal zrobiło ;D Nie to co wtedy jak czarnego bolca w p🤬dzie miała XDD
I w tym momencie bym wstał i wyszedł. Zadzwonił do rodziców, że jednak nie będą dziadkami, do jej rodziców, że mają córkę k🤬ę i natychmiast mają odebrać jej rzeczy z mojego mieszkania. Rozpoczął bym nowe szczęśliwe życie bez żadnej fałszywej k🤬y u mojego boku. Zero agresji, żadnej depresji, tylko właściwe postępowanie.