Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziwny kierowca
Brutal90 • 2016-10-07, 16:19
Jak się nieraz patrzy na takich ,,rozgarniętych'' kierowców to brak słów.Jak można być takim ślepym i mieć pretensje do urzędników,policjantów? Najlepszy tekst kierowcy,że to wysepka To poszerzony chodnik,tyle... A on chciałby oznakowania ich jak na pasie startowym na lotnisku

Zgłoś
Sinan 2016-10-07, 16:38 135
Tak.. oznakowanie powinno być ponieważ to nie jest standardowe wykończenie drogi/jezdni tylko po modyfikacji która utrudnia przejazd tą drogą. Wrzucają znaki ostrzegawcze dla kolein, wzniesień, ostrych zakrętów czy zwierzyną która może pop🤬lać ulicą to dlaczego by nie mieli dać ostrzeżenia dla kierowców o takim c🤬jstwie na drodze ?
Zgłoś
Henboh 2016-10-07, 16:41 42
Autorze sam

Niestety tak się u nas robi buble drogowe, to samo jest ze "śpiącymi", najpierw postawią przeszkodę, a dopiero po kilku dniach wstawiają oznakowanie, a po nocy idzie sobie samochód załatwić nawet jadąc ~50/h.

Nie wiem co za zjeb wymyślił taki c🤬j-wie-co-bo-to-ani-chodnik-ani-wysepka-ani-park-ani-kuweta. Jeden z dwóch pasów zarezerwowany dla mijanek dla pieszych?

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Brutal90 2016-10-07, 17:01 2
@up
Rozumiałbym Was gdyby to było na drodze krajowej,wojewódzkiej i tak dalej.Ale widać,że stoją po bokach domki jednorodzinne,więc bardziej mi to przypomina ,,strefę mieszkalną''.Nie mówiąc już o jego k🤬a drodze hamowania od 1:10,więc niech nie p🤬li,że nie widział tylko zap🤬lał jak poj🤬y.
Zgłoś
neviltr 2016-10-07, 17:09 17
FAKT! Jeżdżę tamtędy codziennie (jestem kurierem) i wiem że jadąc normalną prędkością nie da się nie zauważyć tych wysepek. To że c🤬j wie po co one tam są i dlaczego nie są oznakowane to druga sprawa !
Zgłoś
ProVVe 2016-10-07, 17:23 7
Dla mnie gówno jak c🤬j... Nie mam pojęcia w jakim celu to powstał... Rozumiem progi zwalniające, ale to nie dość, że na suwak trzeba momentami to jeszcze w kosmos możesz polecieć. Skarżyłbym miasto i w dupie miał ich stękanie. Brak oznakowań, a policjant od czego pan ma oczy... To może na zgaszonych światłach jeździć albo nic nie oznakowywać...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
hellbwoi 2016-10-07, 18:16 1
Takie tam p🤬lenie, miasto zj🤬o Ok, zgodzę się. Ale jakby tam leżała szyna kolejowa czy krawężnik który się zj🤬 z jakiejś cieżarówki to co... Pan pewnie ostro zap🤬lał i się trochę zdziwił... Można się wj🤬 przodem ale żeby p🤬lonąć 4 opony, przód tył..

TL;DR albo zap🤬lał albo Janusz se chciał remont bryki zrobić na koszt miasta.
Zgłoś