Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziwny okaz ptaka
z................5 • 2012-07-08, 14:17
Sam nie wiem co to jest... Ale jak się zastanawialiście czy to możliwe by ptak wyj🤬 orła to macie odp. w filmiku
Zgłoś
stery_srh 2012-07-08, 14:22 45
To młody zasraniec - czyli gołąb, a wyj🤬 orła, bo jeszcze latać zbytnio nie potrafi. W danej chwili był jeszcze na etapie nauki.
Parę tygodni temu, sam znalazłem takiego sk🤬iela u siebie na działce:

Przeszła mi nawet przez myśl idea, żeby go ukatrupić, ale uznałem, że prawdopodobnie koty i tak zrobią robotę (nauka latania szła mu raczej słabo). Uznałem, że nie będę się wtrącał i puściłem go wolno - może się nauczy w porę latać, a może nie. Postawiłem na przyrodę i nie zawiodłem się - następnego dnia, w rogu ogrodzenia znalazłem tylko kupę pierza.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
tribal216 2012-07-08, 14:27 6
trzeba mu było kose sprzedać
Zgłoś
niuniek 2012-07-08, 14:35
prawie jak jastrząb
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-07-08, 14:45 12
tribal216 napisał/a:

trzeba mu było kose sprzedać

Szkoda, ze twojej matce nikt nie sprzedal jak cie pod sercem nosiła... Pewnie sama teraz żałuje patrząc na syna debila.
Zgłoś
q................9 2012-07-08, 14:51 4
to młody grzywacz , pewnie wypadł z gniazda ...

poniżej dorosły ...to jedyne z niewielu gołębi na świecie które wp🤬lają owady ;p
Zgłoś
D................n 2012-07-08, 14:53 18
Nikczemniejszy Płód napisał/a:

Szkoda, ze twojej matce nikt nie sprzedal jak cie pod sercem nosiła... Pewnie sama teraz żałuje patrząc na syna debila.

Nikczemniejszy Płód broni zwierzątek na Sadisticu...

Zgłoś
tribal216 2012-07-08, 14:59
Nikczemniejszy Płód napisał/a:

znalazł się obrońca gołębi żałość jak h🤬j. mógłbyś rzucić jakimś lepszym tekstem chociaż bo bida jest jak h🤬j.
Zgłoś
kamild 2012-07-08, 15:37
qucharz69 napisał/a:

to jedyne z niewielu gołębi na świecie które wp🤬lają owady ;p

Jedyne z niewielu powiadasz? Hmm... zaiste, zaiste
Zgłoś
G................9 2012-07-08, 16:01 4

Gimbaza zobaczyła "dziwny okaz ptaka"....
Zgłoś
W 2012-07-08, 16:30 1
zachar1345, pierwszy raz w życiu poza domem?
Zgłoś
B................r 2012-07-08, 16:43 1
Pewnie po ostatnich nawałnicach został biedaczek bez prądu więc trzeba było ruszyć dupę z przed kompa.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-07-08, 16:50 1
tribal216 napisał/a:

znalazł się obrońca gołębi żałość jak h🤬j. mógłbyś rzucić jakimś lepszym tekstem chociaż bo bida jest jak h🤬j.

Zdupcaj może być?
Zgłoś
tribal216 2012-07-08, 17:20
Ale ciul ja p🤬le
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-07-08, 18:34
Cie robił xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie