Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-02-28, 14:12
Chyba nie on pierwszy tak trenował... 😏
Zgłoś
guliusz 2025-02-28, 15:00
Pijana świnia , prawko zabrać do końca zycia .
Zgłoś
VonKuste 2025-02-28, 15:14
hahahaha typ w szoku co się odj🤬o
Zgłoś
213213 2025-02-28, 16:50
o, wysiadł i zjechał na dupie. całkiem śmieszne,

a teraz do rzeczy: o k🤬a, ale was administracja wyj🤬a bez mydła z tymi kciukami w dół. "narzędzie premium" nieograniczonej cenzury, bo do tego służy "minusowanie" zwłaszcza anonimowe, zwłaszcza zablokowane jakimś premium na KAŻDYM popularnym portalu.

ale bezczelne gówno. Najlepszym argumentem w tym sezonie będzie "bo użytkownicy od lat sami się domagali"

o ja jebie. ze mnie to jest łachudra i bezczel, ale tak daleko bym się nie posunął.
Zgłoś
KuBuX 2025-02-28, 17:23
Ale jaki patent moglby z tego byc, gosciu zjezdza na dol a Ty mu fure wyp🤬alasz za ten czas
Zgłoś
smc 2025-02-28, 18:33
213213 napisał/a:

o, wysiadł i zjechał na dupie. całkiem śmieszne,
a teraz do rzeczy: o k🤬a, ale was administracja wyj🤬a bez mydła z tymi kciukami w dół. "narzędzie premium" nieograniczonej cenzury, bo do tego służy "minusowanie" zwłaszcza anonimowe, zwłaszcza zablokowane jakimś premium na KAŻDYM popularnym portalu.
ale bezczelne gówno. Najlepszym argumentem w tym sezonie będzie "bo użytkownicy od lat sami się domagali"
o ja jebie. ze mnie to jest łachudra i bezczel, ale tak daleko bym się nie posunął.

Ujemne piwa to był sarkazm.
Tego by chyba sam poligon nie wymyślił...
Zgłoś
Aonoyoru 2025-02-28, 22:07
Zimowe igrzyska i tak mi się przypomniało.
Nie rozumiem jak można zająć drugie miejsce w biathlonie? Przecież mają karabin!

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś