"muszę taki mieć" - wydaje mi się, że jedno zdjęcie debila wystarczy
podpis użytkownika
"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."
ej wyscie niedawajcie takich po angielsku co niwadomo o co chodzi wogule

podpis użytkownika
"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."

@dziubasek00
holy crap! syneczku aż DZIW że ty po polsku rozómiesz...
@topic
widać że ateista
@topic
widać że ateista

o najzajebistszy z najjaśniejszy, ześlij mi taki sweterek a przepędzę wszystkie nieobyczajne panny z mego osiedla.
amen.
yyy.. chyba że będą kochać Czizesa to je wyr🤬am w jego imieniu
amen.
yyy.. chyba że będą kochać Czizesa to je wyr🤬am w jego imieniu
dyskusję na temat seksu przedmałżeńskiego i odnoszenia się do niego przez ateistów, protestantów, katolików, satanistów, piekarzy i taksówkarzy uważam za rozpoczętą.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours
sensymiliana napisał/a:
dyskusję na temat seksu przedmałżeńskiego i odnoszenia się do niego przez ateistów, protestantów, katolików, satanistów, piekarzy i taksówkarzy uważam za rozpoczętą.
Jeden c🤬j jak mawiali nasi dziadkowie.

"Dz🤬ki mówią o bogu a księża mówią o sexie" tak mi się jakoś skojarzyło czytając wasze słit komcie
dziubasek00 - jak to miało byc zabawne to ci nie wyszło. Jak ty tak na serio to zapisz sie na jakis kurs angielskiego.
Forang - Super. A ja trzymam pomiot szatana w piwnicy i co ??
Forang - Super. A ja trzymam pomiot szatana w piwnicy i co ??
Jangcy napisał/a:
@dziubasek00
@topic
widać że ateista
rozómiesz.... powiadasz.
grauper napisał/a:
dziubasek00 - jak to miało byc zabawne to ci nie wyszło. Jak ty tak na serio to zapisz sie na jakis kurs angielskiego.
Czemu większości wydaje sie, że wszyscy uczą się angielskiego?