👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Loaloa napisał/a:
A to nie zwykłe stereo? Chyba na tym to polega?
był filmik z fryzjerem i z blablabla czymś tam, to polega to na dwóch mikrofonach..
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...

Dobre są ciarki
okar19 stary dobry filmik , czuje sie jak by jakies postacie duchowe do mnie gadaly ale ich nie widac xD dobre

okar19 stary dobry filmik , czuje sie jak by jakies postacie duchowe do mnie gadaly ale ich nie widac xD dobre
Stary, uświadomiłeś mi, że miałem słuchawki całe moje krótkie życie na odwrót.
Dzięki
~okar19 Pamiętam jak po blancie kumpel zapuścił mi to na słuchawkach, dopiero masakra to była
Dzięki

~okar19 Pamiętam jak po blancie kumpel zapuścił mi to na słuchawkach, dopiero masakra to była

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie