👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tambus1111 napisał/a:
a czemu to nie jebło ? przeterminowane ?
Jakbyś chodził do szkoły, to wiedziałbyś, że pełny zbiornik nie wybucha...
Salieri16000 napisał/a:
Jakbyś chodził do szkoły, to wiedziałbyś, że pełny zbiornik nie wybucha...
Zimny nie ale podgrzany jak najbardziej.
Akcja godna kolejnej części Terminatora, gdyby miała powstać.
Choć może już zresztą wystarczy...
Choć może już zresztą wystarczy...
Dpfy srefy ekologia, a tam sobie cycterny palą i nikt nie sadzi mordy.
Takafura napisał/a:
Kierowca minutę wychodził z kabiny - pakował się ?
Teraz dołączy do akcji #zostanwdomu

m1t napisał/a:
Zimny nie ale podgrzany jak najbardziej.
Zimny płonie małym płomieniem ciepły większym ale żadne z nich nie wybuchnie. Benzyna jako ciecz się nie pali tylko jej opary zmieszane z tlenem który jest w powietrzu, dlatego też pusty zbiornik z małą ilością benzyny wybucha ponieważ opary z tlenem w zamkniętym zbiorniku są wybuchową mieszanką. Możesz postawić wiadro benzyny na dwóch pustakach a między nimi rozpalić ognisko, jedyne co się stanie to paliwo zapłonie i ni więcej, a jeśli byś chciał Hollywoodskich efektów musiał byś szybko wlać do gorącego paliwa pół wiadra wody (z większej odległości i na otwartej przestrzeni) zaobserwujesz ładny ognisty grzybek na sporo metrów w górę.
Gdyby ten popularny ostatnio kierowca BMW był na miejscu to by wiedział, że to się tak skończy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie