@up
Widziałeś jego 'opaleniznę'?
Raczej tatusia to na oczy nie widział nigdy
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W takiej furze jak by mnie stać było to też bym się zabił na pierwszym,lepszym zakręcie.

Co z Nami bedzie gdy spotkamy sie na prostej drodze...Nawet konfetti zadzialalo.
Cytat:
@up
ale to rasistowskie, chociaż z drugiej strony pewnie ukradł skoro jest czarny
Od razu widać różnicę. Audi i napęd na 4, poszedł jak strzała, wszystkie nowinki techniczne utrzymały go idealnie prosto, odleciał bezpiecznie, piękny dźwięk, wszyscy cali i zdrowi.
Mustang, spalił pięknie kapcia (nie ukrywam że mi się podobało) wpadł drugi bieg i znowu pali lać (podobało mi się jeszcze bardziej) i wszystko byłoby OK gdyby za kierownicą siedział doświadczony kierowca, a tak wyszło jak zawsze.
Wnioski:
Jak masz odwrotnie proporcjonalnie hajsu do umiejętności to kup audi RS7, jak masz umiejętności ale mniej kasy bierz Mustanga, jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się k🤬a jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.
Mustang, spalił pięknie kapcia (nie ukrywam że mi się podobało) wpadł drugi bieg i znowu pali lać (podobało mi się jeszcze bardziej) i wszystko byłoby OK gdyby za kierownicą siedział doświadczony kierowca, a tak wyszło jak zawsze.
Wnioski:
Jak masz odwrotnie proporcjonalnie hajsu do umiejętności to kup audi RS7, jak masz umiejętności ale mniej kasy bierz Mustanga, jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się k🤬a jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.

jeśli chcesz mieć furmankę o dużej ilości koni,
- nabądź praktyki w ich okiełznaniu
- nabądź praktyki w ich okiełznaniu
czy jest coś zabawniejszego od idioty w aucie, ktory chce przyszpanowac a rozp🤬ala fure? smieszniejsze sa chyba tylko argumenty zwolennikow zakazu aborcji
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Cytat:
jak nie masz umiejętności ale jakimś cudem uzbierałeś na mustanga naucz się k***a jeździć albo go sprzedaj i kup priusa.
nawet priusem te koczkodany sie pozabijaja. BTW stoja mlodziaki, kreca filmiki jak jeden z nich wyjezdza audi, przycisnie tylko na 2s a pozniej jedzie zgodnie z przepisami. drugi pajac myli kierunki na kierownicy i nie wie co sie stalo. to tak jakby dwie pospolitsze baby wsadzic w te samochody. efekt dokladnie bylby taki sam.