chyba małą górkę jednak, tak czy siak, efekt ładny

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
się rozdupcył
podpis użytkownika
"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."
''k🤬a moje pole!'' i ''Krzychu kadettem tera'' jedne z kilku najlepszych tekstow jakie slyszalem

@up 1z2
ja wiem że się powtarzam, ale gimbusy wyskakujące w kółko z oklepanymi debilnymi tekstami dobijają moją wiarę w ludzi, a na szukanie nowego obrazka nie zasługują....

ja wiem że się powtarzam, ale gimbusy wyskakujące w kółko z oklepanymi debilnymi tekstami dobijają moją wiarę w ludzi, a na szukanie nowego obrazka nie zasługują....
K🤬a przed niektorymi filmikami powinny byc ostrzeżenia o zj🤬ej muzyce...
Najlepsze jest to, że oba filmiki są na sadisticu, a oni uploadują to ponownie.. Gratki
A co do dzwona z tematu, no efekt ładny

A co do dzwona z tematu, no efekt ładny

squibb napisał/a:
@up 1z2
Dzień dobry.
squibb napisał/a:
ja wiem że się powtarzam
Naprawdę gratuluję posiadanej wiedzy. Na jakim uniwersytecie wykładasz?
squibb napisał/a:
, ale gimbusy
Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?
squibb napisał/a:
wyskakujące w kółko z oklepanymi debilnymi tekstami
Pragnę nadmienić, iż jest to moje pierwsze użycie tego typu "oklepanego, debilnego tekstu" na tym portalu. Użyłem go świadomie i jest mi k🤬a z tym bardzo dobrze.
squibb napisał/a:
dobijają moją wiarę w ludzi,
Bardzo Cię proszę - skończ z tą p🤬loną generalizacją, nie dość, że popartą zajebistymi argumentami, to w dodatku śmierdzącą hipokryzją (po przeglądnięciu wszystkich Twoich postów). Poza tym jebie mnie Twoja wiara w ludzi i bardzo chętnie będę jej ostatecznym katem.
squibb napisał/a:
a na szukanie nowego obrazka nie zasługują....
I vice versa. Jednakże ja okażę miłosierdzie:

@UP może i pierwsze użycie przez ciebie tego tekstu ale masa innych użytkowników robiła to parę razy za Ciebie i to stało się już wystarczająco wk🤬iające