Witam sadolską brać! Miałem dziś mały wypadek, w którym niestety utraciłem moją ukochaną Bertonkę... Jako że wszyscy tutaj uwielbiają tematy własne, postanowiłem wrzucić nagranie z kamerki. Uczestnicy zdarzenia oczywiście sp🤬olili, ja też umiejętnościami się nie popisałem, ale pojadę klasykiem "Panie, to był moment".
P.S. Jechałem około 140 km/h.
P.S.2. Jakość c🤬jowa, bo uploader c🤬jowy.
Efekt:
Nie ma harda, ale brat mówi, że jakby był, to by wrzucił.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faktycznie mozna zauwazyc ze bialy przyhamował. Chyba panowie coś chcieli sobie udowodnić.
konto usunięte
2020-02-20, 5:10
Współczuję sytuacji tylko nie rozumiem czemu odbiles może masz taki nawyk nie wiem nie krytykuje ja jeżdżę 10 lat w transporcie drogowym (nie jaśnie pan z tyra ani busa też żaden złotówek) miałem parę takich akcji na a2 jak z Wawy wracałem ale jakoś nigdy nie odbiłem . Mam nadzieję że zgłosiłeś całą akcję na policję i dałeś film teraz tylko kasę odzyskać i jazda cywilny za narażenie utraty zdrowia lub uszczerbku na zdrowiu .
Powodzenia życzę i szerokości
konto usunięte
2020-02-20, 6:29
Winę za zdarzenie ponosi kierowca białego suva. Po chamsku gw🤬townie zahamował przed Fordem. W zasadzie to powinien stracić prawo jazdy. Biały suv to ds7. Mało ich jeździ po Polsce wiec z namierzeniem kierowcy nie powinno być problemu. Jedyny w Warszawie dealer tych samochodów znajduje się przy Alei Krakowskiej (DS store).
Naucz się jeździć synek. Bo jak nie, to będzie tu jeszcze kilka filmów, aż do harda włącznie.
konto usunięte
2020-02-20, 7:02
Z nagraniem idź na psy, może coś ugrasz jak na stopklatce spiszą numery rej. Szkoda bertonki, ale ważne że cały jesteś!
konto usunięte
2020-02-20, 7:39
Przecież tablice tych chłopów się nagrały. Nawet policja je odczyta.
Spowodowanie kolizji, ucieczka z miejscu kolizji i nie udzielenie pomocy poszkodowanemu.
Policja powinna być zainteresowana.
Dodatkowo za ucieczkę z miejsca kolizji wypłatę poszkodowanemu robi chyba fundusz gwarancyjny i robi regres sprawcy bo ubezpieczalnie nie płacą w takiej sytuacji...
konto usunięte
2020-02-20, 8:19
Jak masz numery to ich dojeb koniecznie. Niech ci bula odszkodowanie. Nie wiem czy udałeś się do szpitala, ale mozesz spokojnie iść i symulowac wstrzaśnienie mózgu. Dodatkowo zarobisz kilka koła z ich ubezpieczenia.
Gdyby ten w w Vw nienuczyl tego z forda
Tylko grzecznie wyprzedził to twoje muzeum techniki było by całe...
Niestety ale kompleks samochodu z leasingu daje ludziom jakiś pierwiastek bycia ponad drugim człowiekiem....