Witam sadolską brać! Miałem dziś mały wypadek, w którym niestety utraciłem moją ukochaną Bertonkę... Jako że wszyscy tutaj uwielbiają tematy własne, postanowiłem wrzucić nagranie z kamerki. Uczestnicy zdarzenia oczywiście sp🤬olili, ja też umiejętnościami się nie popisałem, ale pojadę klasykiem "Panie, to był moment".
P.S. Jechałem około 140 km/h.
P.S.2. Jakość c🤬jowa, bo uploader c🤬jowy.
Efekt:
Nie ma harda, ale brat mówi, że jakby był, to by wrzucił.
John_Rambo napisał/a:
Zeby mu sie c🤬jowi czarne wnuki porodziły
Żeby mu okradli sklep
żeby dostał cegłą w łeb
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle żeby miał marnie.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Winny burak z bialego ktory zajechal fordowi i przyhamowal. Ale ten z forda tez fiut ze sie nie zatrzymal. Obydwoje powinni miec doj🤬e za nieudzielenie pomocy. I niech nie p🤬la ze nie widzieli.
Po prostu sp🤬olili z miejsca wypadku .
Aaa
Jeszcze ucieczka z miejsca wypadku
Bedzie sie sprawa troche ciagnela
Aleeeeee winna kurew tego zdarzenia bedzie bulic ze swojej kieszeni
Tobie wyplaca z regresu a c🤬jowi zeby komornik respirator zabral za 10 lat
gość w białym przyhamowawszy typ w niebieskim się ratował a i tak twoja wina boś z BMW hehe
Korzystając z okazji chciałbym niniejszym podziękować wszystkim sk🤬iałym "kierowcom" na filmie za fajny materiał na Sadola.
Jesteście siebie warci.
Gdyby nie wasze mózgowe niedoj🤬ie świat byłby nudny
Piona!
Pierwsze: nagranie masz, możesz spokojnie to zgłosić.
Drugie: czasu nie cofniesz, możesz jedynie wyciągnąć wnioski.
Trzecie: z mojego doświadczenia: przy małych stłuczkach człowiek panikuje, przeklina, że auto do naprawy ale jak stanie się coś poważniejszego to zaczyna dziękować losowi że nie skończyło się na wózku i nie podcierają pielęgniarki dupy. Ciesz się chłopie z tego
Jak coś to brat ma do sprzedani Bertonke
poligon6 napisał/a:
Jak masz numery to ich dojeb koniecznie. Niech ci bula odszkodowanie. Nie wiem czy udałeś się do szpitala, ale mozesz spokojnie iść i symulowac wstrzaśnienie mózgu. Dodatkowo zarobisz kilka koła z ich ubezpieczenia.
Wstrąśnienie mózgu to poligniot6 miał nie raz i nie dwa, jak go proboszcz podczas robienia gały za kudły wytargał, albo jak pielęgniarce na oddziale położnictwa ósmy raz z rąk wypadł. Od tego czasu szczekanie go drażni.
ustalileś sprawce finalnie ?
Velturek napisał/a:
p*zda nie kierowca. Jedne, drugi i trzeci.
Wszyscy razem. p*zdy.
p*zda co zajechała piździe blokującej która odbiła i p*zda co zamiast jebnąć po hamulcach zaczęła tańczyć mambo z kierownicą.
Wszyscy trzej prawko do niszczarki.
Nie patrzę już nawet czyja wina bo to oczywiste ale wystarczyło nie machać ta kierownicą jak łokciem w dupie biedronia i po prostu użyć homoselsualisty hamulca.
"No Rysiu, naprawdę mi się podobasz"
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Przepraszam, ale co to ta bertonka?
Konto usunięte
2020-02-20, 13:35
@Velturek dolicz czwartą p🤬dę czyli siebie
Konto usunięte
2020-02-20, 14:20
coincrush napisał/a:
Przepraszam, ale co to ta bertonka?
Złompel Astra Bertone - taki dziadkowóz coupe.
binladden napisał/a:
Spokojnie panowie. Zdaję sobie sprawę, że zj🤬em. Teraz przynajmniej nie będę wypisywał co bym nie zrobił w takiej sytuacji, bo już wiem. Chociaż wydaje daje mi się po czasie, że jednak dobrze zrobiłem. Koleś skręcał, jakbym go jebnął w dupę to on by mógł wylecieć z drogi, dachować, może nawet się zabić, tak to przynajmniej wszyscy zdrowi. A blachy spisane wszystkich zamieszanych, będziemy doić
I juz za ten wpis lece do Ciebie ze skrzynką piwa.
Dzisiaj napisał/a:
1 - pamietaj by wysluchac 14letnich ekspertow z sadistica : trzeba bylo driftowac, odbic w lewo/prawo, wrzucic wsteczni i podkrecic klime.
2 - wyklepiesz, sprzedasz jako nie bity, jeszcze na tym zarobisz
3 - c🤬j w plecy idiotom drogowym
4 - ciesz sie, ze zyjesz i masz rece/nogi. To tylko samochod. Pozdro
Od siebie bym dodał jeszcze że nie było udziału w zdarzeniu motop🤬deczki to się nie liczy