18 - letni kierowca samochodu zmarł, pasażerowie byli ciężko ranni, kierowca i pasażer Mitsubushi również się trochę potłukli.
mnie wk🤬ia jak sie wyprzedza tira to sk🤬ysyny nawet troszke nie zwolnią . koles tutaj w ładzie przesadzil w c🤬j, ale oczywiscie zdarzaja sie sytuacje kiedy chce sie normalnie wyprzedzic taka ciezarowke , ale nie bo k🤬a tempoat i bron Bog nie ruszac tego bo spali 0,5 litra wiecej.
ja p🤬le, chyba wszystkie gowniane samochody osobowe ktore maja mniej niz 150km powinny miec zakaz wyprzedzania powyzej 80km/h. przeciez ten manewr powinien byc wykonany w ciagu kilku sekund a nie wleczesz sie przez pol minuty wyprzedzajac tira...
co za sk🤬ysyn, z opisu za bardzo nie rozumiem który kierowca marł ale jeśli ten który wyprzedzał to dobrze, chociaż w sumie lepiej by było gdyby go sparaliżowało i byłby do końca życia ważywem.
mnie wk🤬ia jak sie wyprzedza tira to sk🤬ysyny nawet troszke nie zwolnią . koles tutaj w ładzie przesadzil w c🤬j, ale oczywiscie zdarzaja sie sytuacje kiedy chce sie normalnie wyprzedzic taka ciezarowke , ale nie bo k🤬a tempoat i bron Bog nie ruszac tego bo spali 0,5 litra wiecej.
ja p🤬le, chyba wszystkie gowniane samochody osobowe ktore maja mniej niz 150km powinny miec zakaz wyprzedzania powyzej 80km/h. przeciez ten manewr powinien byc wykonany w ciagu kilku sekund a nie wleczesz sie przez pol minuty wyprzedzajac tira...
Widac prawka kolego nie masz... Na drodze pokrytej sniegem, to nawet autem 700konnym nie bd wyprzedzal szybciej jak seicento... kola zaboksujaja p🤬le, chyba wszystkie gowniane samochody osobowe ktore maja mniej niz 150km powinny miec zakaz wyprzedzania powyzej 80km/h. przeciez ten manewr powinien byc wykonany w ciagu kilku sekund a nie wleczesz sie przez pol minuty wyprzedzajac tira...