Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tylko czekać aż się tu zlecą debile, którzy nadal myślą, że WHO chce uczyć 4-latków masturbacji
Jasne, że WHO nie chce tego robić. To się zrobi rękami tubylczych instytucji.
Suche to i bez potencjału na gównoburzę.
Raczej w sedno i nie daje ci pola do gwiazdorzenia, pajacu.
Tylko czekać aż się tu zlecą debile, którzy nadal myślą, że WHO chce uczyć 4-latków masturbacji
To ja może nie do końca na bieżąco jestem, ale widziałem taką listę z zaleceniami WHO , którą chyba każdy widział i dla mnie to co tam przeczytałem jest przesadą. Jakiś obcy człowiek ma mówić dzieciakom o dotykaniu miejsc intymnych itp. to już pod pedofilię podchodzi. Ale widocznie coś źle zrozumiałem z tej ulotki, wyjaśnij czego nie wiem.
Wyedeukowany w tej materii typ bedzie tłumaczył gówniakom co dorosli mogą a czego nie - jesli sie gówniakom programowo wytłumaczy co to jest zły dotyk to jak je wujek, ksiadz czy inny kierownik chóru bedzie chciał tykać albo (jak to ładnie okreslił Piotrowicz broniąc pedofila z Tylawy) 'ciumkać w usta' - to bedą wiedziały nie tylko ze coś jest nie tak ale również że należy zrobić raban i jednoczesnie bedą miały do kogo sie z tym rabanem zwrócić

Wyedeukowany w tej materii typ bedzie tłumaczył gówniakom co dorosli mogą a czego nie - jesli sie gówniakom programowo wytłumaczy co to jest zły dotyk to jak je wujek, ksiadz czy inny kierownik chóru bedzie chciał tykać albo (jak to ładnie okreslił Piotrowicz broniąc pedofila z Tylawy) 'ciumkać w usta' - to bedą wiedziały nie tylko ze coś jest nie tak ale również że należy zrobić raban i jednoczesnie bedą miały do kogo sie z tym rabanem zwrócić
Wyedukowany pedał albo lewak nadaje się tak do nauki w tym temacie jak klecha i katecheta.
Wyedukowany przez kogo? Oczywiście rodzice będą mieli możliwość intrwencji na wypadek, gdyby ktoś ich dzieciom zaczął tłumaczyć, że odbyt nie służy tylko do wydalania itp? Czy będzie się to odbywało bez ich zgody?

@up
Wyedeukowany
Z automatu twoją wypowiedź "usłyszałem" czytaną głosem senyszyn. Unikaj tak nieadekwatnych słów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie