Powstrzymajcie się od spamowania nt. likwidacji gimnazjów. Wszyscy wiedzą że ci którzy głośno protestowali przeciwko wprowadzeniu gimnazjów, dziś równie głośno krzyczą przeciwko ich likwidacji. Poza tym nikogo to nie obchodzi.
Natomiast mile będzie widziane dzielenie się swoimi uwagami/doświadczeniami nt. bliskich spotkań 3-go stopnia z obcokrajowcami. Obojętne czy w ich czy w waszym kraju.
Nie chodzi mi tylko o takie historie jak wywołanie sensacji w pewnej włoskiej cukierni przez dorabiającą tam w wakacje studentkę która zadziwiła pracodawców i współpracowników umiejętnością obsługi Word-a oraz zmianą ustawień modemu. Podajcie również przykłady kiedy obcokrajowiec wykazał się inteligencją.
teraz to mamy u nas i już nic nie dziwi
Gość może przekaz czasem miał mądry, ale zachowywał się jak kretyn.
M................9
2017-02-01, 21:22
Złota łopata wędruje do...
Tak wygląda młody katol.
Kurde mam z Cejrowskim problem. Zgadzam się z nim w wielu kwestiach, ale jak zacznie p🤬lić o klerze albo przenajświętszej maryi to już lepiej żeby nie oddychał.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Też mam problem z Cejrowskim. Jak taki człowiek może być autorytetem w jakiejkolwiek kwestii. Zachowuje się jak buc i już pomijając gro poglądów, z którymi mi nie po drodze to gdy zaczyna się temat religii czuje się jakbym czytał powieść historyczną z okresu głębokiego średniowiecza. Każdy musi pamiętać, że nie wszyscy są takiej samej religii (dotyczy to również jej braku) co osoba poruszająca jej kwestie i nie ważne czy są to katole, ateiści czy muslimy.
tarnowskie góry, piękne moje miasto
up up up up Cejrowskiemu co najwyżej możecie bolca czyścić.
Żeby nie było: Jestem żydem.
@up, a czy jako żyd już mu wyczyściłeś?
podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
Panie Cejrowski, wszystko się zgadza, poza tym, że 34 na 4 to 8,5, a nie 8,25.
Tyle na temat edukacji.
k................k
2017-02-02, 8:05
up@ oj tam przyp🤬alasz się, Wojtek wie najlepiej
Jak można wrzucać Cejrowskiego, jako autorytet? Przecież On p🤬li tak, jak mu jest wygodnie.
exfon napisał/a:
Jak można wrzucać Cejrowskiego, jako autorytet? Przecież On p🤬li tak, jak mu jest wygodnie.
P🤬li, ale wielu ludziom w Polsce takie p🤬lenie imponuje. P🤬li, jakie to w USA jest dno, jakby go tak Polska cudownie wykształciła.
b................i
2017-02-05, 3:35
K🤬a, jaki mlody.. Ibisza nasladuje?
B................J
2017-02-15, 18:34
BrianGriffin napisał/a:
Tak wygląda młody katol.
Kurde mam z Cejrowskim problem. Zgadzam się z nim w wielu kwestiach, ale jak zacznie p🤬lić o klerze albo przenajświętszej maryi to już lepiej żeby nie oddychał.
Ach, wy ateiści i ta wasza słynna "tolerancja"...