👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie każdy by się pomylił.. nie licz wszystkich swoją miarą
A filmik wiadomo że ustawiony.

A filmik wiadomo że ustawiony.
widać że goście nigdy nie byli po narkozie, jesteś na takim strzale że nie ogarniasz co się dzieje, niby jesteś ale twój mózg wędruje sobie gdzieś po korytarzu i szuka głowy po salach. Masz takie pragnienie że chwytasz pierwsze lepsze picie i walisz do dna (chociaż nie można) i jeszcze on ich przeprasza za to że wypił mocz, tak jest porobiony. To nie fake.
Gamonn1 napisał/a:
Co oni im dają za znieczulenie wszyscy w murice są tak naćpani? U nas po narkozie czy znieczuleniu nic mi nigdy nie było. No chyba, że jestem tak przećpany i nie rusza mnie to.
no właśnie nie wiem co im dają i mnie też to ciekawi

Ta , a następnego dnia kaczkę z gównem też mu postawili koło żarcia prawda ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie