📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głest napisał/a:
Kolego... to taka sypialnia dla miastowych z Lublina - tak samo jak Pruszków, Piaseczno, Otwock czy Józefów dla Warszawki... Jaka 100lica - takie peryferia![]()
Chciałbyś, za daleko. Sypialnia kończy się w Zemborzycach, dalej jest już tylko zwykła wiocha.

werther napisał/a:
Europa kończy się na Wiśle, dalej już Syberia.
Chciałbyś, za daleko. Sypialnia kończy się w Zemborzycach, dalej jest już tylko zwykła wiocha.

to wschód, trzecia anielska rzeczpospolita, a faktem jest że tam nie ma prądu, tym bardziej kamer, nie to w cywilizowanej Polsce kategorii A
Alart napisał/a:
Europa kończy się na Wiśle, dalej już Syberia.
Na Odrze. Na wschód od Odry zaczyna się nowe państwo CPW - Cebulandia Patriotów Wyklętych z rządem w Moskwie.
głest napisał/a:
To ja już wolę zostać tam, gdzie jestem.
Wszyscy popieramy to postanowienie i dziękujemy ci za to. Nie zapomnij wietrzyć swojej lepianki, od braku tlenu można majaczyć.

kreatywnakrowa napisał/a:
Na Odrze. Na wschód od Odry zaczyna się nowe państwo CPW - Cebulandia Patriotów Wyklętych z rządem w Moskwie.
Wszyscy ci za to dziękujemy. Nie zapomnij wietrzyć lepianki.
Nie ma to jak się samemu zaorać

krzyks napisał/a:
Nie ma to jak się samemu zaorać![]()
Obrazek
Fakt. Kup sobie globus bo się ładnie zaorałeś.
kreatywnakrowa napisał/a:
Fakt. Kup sobie globus.
Nie załapałeś...

Ale w sumie... nic dziwnego. Autoagresja to forma reakcji na uczulenie, najwyraźniej doskwiera Ci ten sam bakcyl co Loaloa. Uważaj podczas kichania.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie