📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:35
Ciekawe czy są jakieś nagrania z naszych gór. Wiem, że jest masa historii o głupich wypadkach, ale z nagranych kojarzę tylko ten, gdzie dwóch typów zjechało rynną śmierci pod Śnieżkę ( sadol.pl/droga-na-skroty-vt587191.htm )
Kojarzy tu może ktoś jakiś zbiór, jakiś sensowny link, albo cokolwiek?
Kojarzy tu może ktoś jakiś zbiór, jakiś sensowny link, albo cokolwiek?
Ale miałem nadzieje że ten kamień akurat wtedy się osunie , było by to chyba moje video 2025 roku
majeńka napisał/a:
Nie ma. Mimo że Tiktok to chińska firma, u nich jest zakazany. Mają prawie identyczny produkt tej samej firmy, Douyin, coby ze zgniłego zachodu treści nie psuły socjalistycznej moralności.
Można ponad miliard ludzi trzymać za twarz dzięki technologii ? Można.
Uczymy sie jako Eurokołchoz od najlepszych:
Unijny portfel cyfrowy (eID) to odpowiedź Europy na wyzwania związane z potwierdzaniem tożsamości. Umożliwi on użytkownikom dostęp do usług publicznych i prywatnych online i offline, przechowywanie i udostępnianie dokumentów cyfrowych oraz tworzenie wiążących prawnie podpisów.
Do końca 2026 r. kraje UE udostępnią portfel cyfrowy wszystkim obywatelom i mieszkańcom oraz przedsiębiorstwom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie