Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
duck_you_too 2025-11-17, 19:37 1
Ciekawe czy są jakieś nagrania z naszych gór. Wiem, że jest masa historii o głupich wypadkach, ale z nagranych kojarzę tylko ten, gdzie dwóch typów zjechało rynną śmierci pod Śnieżkę ( sadol.pl/droga-na-skroty-vt587191.htm )

Kojarzy tu może ktoś jakiś zbiór, jakiś sensowny link, albo cokolwiek?
Zgłoś
Kutasorożec 2025-11-17, 19:54 3
Ale głupi film na tik sroka jest więc dla niej wypad udany.
Zgłoś
Raaaf 2025-11-17, 20:09 2
Dyma dyma...🤣🤣
Zgłoś
nxyyy 2025-11-17, 20:51 1
Raaaf napisał/a:

Dyma dyma...🤣🤣

Raczej „dymaj dymaj”
Zgłoś
ungubungu 2025-11-17, 20:53 1
Kara za pajacowanie
Zgłoś
wojtas09999 2025-11-17, 20:57 1
Za mało jadła chińskich Danonkow
Zgłoś
dOpieca 2025-11-17, 20:59 1
Ale miałem nadzieje że ten kamień akurat wtedy się osunie , było by to chyba moje video 2025 roku
Zgłoś
wasyl88 2025-11-17, 21:42 2
Film tak pocięty hak pysk Popka
Zgłoś
Wombat212 Wczoraj 1:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 2:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takafura Wczoraj 8:11
majeńka napisał/a:

Nie ma. Mimo że Tiktok to chińska firma, u nich jest zakazany. Mają prawie identyczny produkt tej samej firmy, Douyin, coby ze zgniłego zachodu treści nie psuły socjalistycznej moralności.

Można ponad miliard ludzi trzymać za twarz dzięki technologii ? Można.

Uczymy sie jako Eurokołchoz od najlepszych:

Unijny portfel cyfrowy (eID) to odpowiedź Europy na wyzwania związane z potwierdzaniem tożsamości. Umożliwi on użytkownikom dostęp do usług publicznych i prywatnych online i offline, przechowywanie i udostępnianie dokumentów cyfrowych oraz tworzenie wiążących prawnie podpisów.

Do końca 2026 r. kraje UE udostępnią portfel cyfrowy wszystkim obywatelom i mieszkańcom oraz przedsiębiorstwom.
Zgłoś
Apages Wczoraj 8:47 1
Echhh..Jak nas ktoś z kosmosu obserwuje,to..chyba się puka w czoło...😡

Zgłoś
gdaas Wczoraj 12:26
Raaaf napisał/a:

Dyma dyma...🤣🤣

Dyma dyma i jej ni ma
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem