Nie jest źle. Młody dobrze ogarnia furę, jeszcze prędkość trochę nie wyczuta, ale będzie tylko lepiej. Co do alkoholu to pewnie mama mu natarła amolem tors bo miał katar i wydmuchał 0,02 promila, a w mediach p🤬lą, że naj🤬y. Bezbecy p🤬leni.
Ten co poleciał pomóc też dobry. Tuż za podwójnym zakrętem w taką pogodę samochód zatrzymać...
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Nie jest źle. Młody dobrze ogarnia furę, jeszcze prędkość trochę nie wyczuta, ale będzie tylko lepiej. Co do alkoholu to pewnie mama mu natarła amolem tors bo miał katar i wydmuchał 0,02 promila, a w mediach p🤬lą, że naj🤬y. Bezbecy p🤬leni.
Co Ty p🤬lisz, do przodu jechać to i małpa pojedzie. Niech pojedzie na kurs szkoły bezpiecznej jazdy to pokażą mu jakim c🤬jowym jest kierowcą... Tak jak 90% kierowców w Polsce.
No chyba normalne, że góral musi se p🤬lnąć setkę śliwowicy żeby się nie odmrozić, a wypadek jak miał się zdarzyć to i tak by się zdarzył

Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Co do alkoholu to pewnie mama mu natarła amolem tors bo miał katar i wydmuchał 0,02 promila, a w mediach p🤬lą, że naj🤬y.
Nie p🤬l głupot, limit jest 10x większy.
madufo napisał/a:
Chochołów - to jakaś nowa miejscowość dla Ukraińców czy co ?
Otoczyć płotem z zasiekami !
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
madufo napisał/a:
Chochołów - to jakaś nowa miejscowość dla Ukraińców czy co ?
psotny_fiutek napisał/a:
Otoczyć płotem z zasiekami !
Otóż to. Oddać im miejscowość. Wydać w c🤬j pieniędzy na płot i co miesiąc utrzymywać tam 10cio tysięczną armię żeby kordon był jako tako szczelny. No może jakby ich wszystkich z całej Polski tam zagonić to miało by sens...
polska to normalka ze +12 to lubi wypic. Tak samo bylo w mojej malej pipidowie z ktorej pochodze, wszyscy moi kumple z paczki tylko woda piwa narkotyki itd dzis sa niewolnikami w duzych fabrykach a ja dom nad adriatykiem, 5 samochodow i normalna rodzina
nowynick napisał/a:
zagonić
skoncentrować

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Janusz_k napisał/a:
Nie p🤬l głupot, limit jest 10x większy.
ten ''limit'' to granica między wykroczeniem ,a przestępstwem. za oba ci prawko zabiorą