Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
hellbwoi 2020-07-14, 10:58 6
to było z cyklu a teraz " wyp🤬alaj w podskokach"...
Zgłoś
Henboh 2020-07-14, 11:03
hellbwoi napisał/a:

to było z cyklu a teraz " wyp🤬alaj w podskokach"...

No jak się komuś chce/nudzi, to może dodać podkład dźwiękowy Ludacris - Move Bitch Get Out Da Way

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Halman 2020-07-14, 11:05
rok to kręcili?
Zgłoś
Noside 2020-07-14, 11:24 8
Ciekawe co sobie szeryf po tej akcji pomyślał... Dumny był, czy się spocił ze strachu?

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
kazikifazik 2020-07-14, 11:33 24
Raczej kierowca ciągnika zagapił się, ze strachu przed przyklejeniem się do naczepy poprzedniego ciągnika uciekł na prawo.
Zgłoś
k0mp4s 2020-07-14, 11:58 3
zagapił się to się zagapił, dachowanie takie 6/10 bez przytupu, ale mnie bardziej interesuje co to za niezniszczalna barierka ?!
Zgłoś
Don_Beck 2020-07-14, 12:56 9
kazikifazik napisał/a:

Raczej kierowca ciągnika zagapił się, ze strachu przed przyklejeniem się do naczepy poprzedniego ciągnika uciekł na prawo.

On jest poprzedni, i jak już to na lewo.
Zgłoś
WujekMajkel 2020-07-14, 13:22 77
Ale nagrywajacy pełen ogar, od razu instrukcje dzieciakom, że mają w aucie siedzieć i nie wychodzić, schował się przed tira żeby żaden dzban mu w dupe nie wjechał. Szacuneczek.
Zgłoś
tfujdiler 2020-07-14, 15:29 3
Kierowca osobówki nie bardzo wiedział po co są żółte linie zazwyczaj w takich miejscach prędkość jest odpowiednio ograniczona, p🤬da za kółkiem i tyle w temacie
Zgłoś
susher 2020-07-14, 16:12 9
tfujdiler napisał/a:

Kierowca osobówki nie bardzo wiedział po co są żółte linie zazwyczaj w takich miejscach prędkość jest odpowiednio ograniczona, p🤬da za kółkiem i tyle w temacie

No i mamy kierowcę zestawu. I nie zesraj się bo kierowca osobówki jechał prawidłowo - żółte linie wyznaczały dwa pasy i miał prawo jechać jak jechał, p🤬da to szofer w ciężarówce, bo jak już przestał patrzyć w telefon nie popatrzył w lusterko tylko wziął się za wyprzedzanie.
Zgłoś
cenzi 2020-07-14, 16:58 7
Tylko ja widzę awaryjne hamowanie TIRa? OMG ale mamy "znafcoow"!
Zgłoś
tigerqaz 2020-07-14, 17:21 2
k0mp4s napisał/a:

zagapił się to się zagapił, dachowanie takie 6/10 bez przytupu, ale mnie bardziej interesuje co to za niezniszczalna barierka ?!

Strabag ma je na stanie.
Podobno są święte i pochodzą z Lichenia. Takie pozostałości rusztowań z bazyliki

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
dzorczKlunej 2020-07-14, 20:09 1
I znowu k🤬a z tira błyszczy...

podpis użytkownika

Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-07-14, 20:14 2
Ten z tira zabłysnął , ale kierowca osobówki zachował się bardzo przytomnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie