Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Ego
~_Yarko_ • 2021-06-20, 22:43
Autor nagrania twierdzi, że próbowano go z premedytacją zabić na drodze.

Proszę komentować, ja polewam
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zakapturzony_Nalesnik 2021-06-20, 23:06 3
Prawie się udało. Zamiast zajeżdżać drogę mógł wj🤬 hebla na maxa i zrobić z osobówki konserwę turystyczna.

P.s kierowca ciężarówki to kretyn.
Zgłoś
Dedec 2021-06-20, 23:19 40
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:

Prawie się udało. Zamiast zajeżdżać drogę mógł wj🤬 hebla na maxa i zrobić z osobówki konserwę turystyczna.
P.s kierowca ciężarówki to kretyn.

Wjebac to jedynie można w twój pusty łeb
Zgłoś
KaprysLosu 2021-06-21, 0:26 20
_Yarko_ napisał/a:

Autor nagrania twierdzi, że próbowano go z premedytacją zabić na drodze.
Proszę komentować, ja polewam

przecież nagrane, nie trzeba wierzyć na słowo.... no i owszem, próbowali zrobić mu jakąś krzywdę... a wyprzedzał raczej prawidłowo, a o co chodziło temu z ciężarówki, to już nie wiem
Zgłoś
hdposter 2021-06-21, 0:29 3
Dedec napisał/a:

Wjebac to jedynie można w twój pusty łeb

W twój pusty łeb już jak widać stary wyj🤬 i nie pomogło dalej jesteś głupi.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2021-06-21, 0:30
Powinien im długimi migać. Niech widzą, że nie są jedyni na drodze.
Zgłoś
Manolito666 2021-06-21, 0:34 23
Słów brak, by opisać kretynizm kierowcy ciężarówki. Zaj🤬 bym gnoja. Jechałbym za nim, aż mu się skończy paliwo, a wtedy bym go zaj🤬.
Zgłoś
Liton 2021-06-21, 0:45 3
Manolito666 napisał/a:

Słów brak, by opisać kretynizm kierowcy ciężarówki. Zaj🤬 bym gnoja. Jechałbym za nim, aż mu się skończy paliwo, a wtedy bym go zaj🤬.

Podejrzewam, że na miejscu byś prędzej dostał wp🤬l od obu kierowców tych wywrotek..
Zgłoś
rybsony 2021-06-21, 1:17 3
Manolito666 napisał/a:

Czy ty masz samochód napędzany głupotą? Jechałbyś za nim do np. Włoch? Grecji? Póki mu sie paliwo nie skonczy

Manolito666 napisał/a:

Czy ty masz samochód napędzany głupotą? Jechałbyś za nim do np. Włoch? Grecji? Póki mu sie paliwo nie skonczy? Widzę że masz spory zapas
Zgłoś
mazga50 2021-06-21, 4:22 2
KaprysLosu napisał/a:

przecież nagrane, nie trzeba wierzyć na słowo.... no i owszem, próbowali zrobić mu jakąś krzywdę... a wyprzedzał raczej prawidłowo, a o co chodziło temu z ciężarówki, to już nie wiem

Debil z ciężarówki urażony, że osobówka wyprzedziła jego kolegę z tyłu. Ew. wziął klakson wyprzedzonej ciężarówki za trąbienie wyprzedzanej osobówki.
Tak czy siak była to próba zepchnięcia osobówki, czyli: woditiel etovo gruzownika w mieszok, a mieszok w ozjero.
Zgłoś
notak 2021-06-21, 5:19
jak już wyprzedził mógł rzucić jakąś butelką, apteczką, gaśnicą , butem.........
Zgłoś
CASSIUSmay 2021-06-21, 6:13 2
Liton napisał/a:

Podejrzewam, że na miejscu byś prędzej dostał wp🤬l od obu kierowców tych wywrotek..

Ty byś sp🤬olił zanim by się zatrzymali. I cyk , kolejny wp🤬l uniknięty. Jak w gimnazjum co?

Zgłoś
Erqti 2021-06-21, 7:07
C🤬jowe, nie oglądać, nic sie nie dzieje
Zgłoś
Riben 2021-06-21, 7:40 3
mazga50 napisał/a:

Debil z ciężarówki urażony, że osobówka wyprzedziła jego kolegę z tyłu. Ew. wziął klakson wyprzedzonej ciężarówki za trąbienie wyprzedzanej osobówki.
Tak czy siak była to próba zepchnięcia osobówki, czyli: woditiel etovo gruzownika w mieszok, a mieszok w ozjero.

Raczej trąbią żeby nie wyprzedzał, bo z naprzeciwka zap🤬lają auta a potem zajeżdża trochę drogę żeby sobie odpuścił i goście z naprzeciwka to widza po czym zwalniają jeden nawet sp🤬olil całkiem na pobocze i pan rusek z osobowki dzieki temu pewnie zyje przynajmniej ja to tak widzę.
Zgłoś
Ray2000 2021-06-21, 9:27
Manolito666 napisał/a:

Rozumiem że na co dzień ciągasz za sobą mini cysternę z paliwem , że chcesz gonić dużego aż mu się paliwo skończy? Czy może któraś marka osobówek wprowadziła do swojej oferty zbiornik na paliwo o pojemności 1200l? :p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem