Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Egzamin gimnazjalny
Konto usunięte • 2013-08-05, 16:48
Scena z egzaminu gimnazjalnego, fragment nieśmiertelnego serialu Chłopaki z Baraków.

"Jakaś fajna robota bez świadectwa z gimnazjum ?"

Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 16:58
Ten typek w okularach najlepszy ;D
Zgłoś
hejcior 2013-08-05, 17:18 3
Zazwyczaj lektor psuje mi przyjemność z oglądania jakiegokolwiek filmu/serialu w języku angielskim, ale ten szczególny, z Trailer Park Boys, wk🤬ia mnie niemiłosiernie... dramat jak bardzo można obrzydzić komuś serial.

Współczuję szczerze wszystkim, którzy nie szprychają po angielsku i są zmuszeni słuchać bzdur, które wylewają się z ust lektora.

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
ListonoszPat 2013-08-05, 18:24 26
Za Chłopaków z Baraków chłodne piwko
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 18:38 8
Kurde faja!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 18:45 2
Zgłoś
liana 2013-08-05, 19:17 35
"Chłopaki z baraków" to kultowy serial.A lektor akurat w tym wypadku ,wypada lepiej od oryginału.
Zgłoś
Doomik 2013-08-05, 19:21 1
kręcą film!
Zgłoś
bdogieros 2013-08-05, 20:44 2
chłopaki z baraków wiem, że trailer park :d ale ricky i cyrus zawsze piwko
Zgłoś
hejcior 2013-08-05, 22:46 1
liana napisał/a:

"Chłopaki z baraków" to kultowy serial.A lektor akurat w tym wypadku ,wypada lepiej od oryginału.

Hah! No to teraz doj🤬eś do pieca. Skoro taka jest twoja opinia, to jestem przekonany, że nic🤬ja nie rozumiesz co oni mówią. Czyli jeżeli w ogóle coś angielski znasz, to w stopniu podeszwy od kapcia. To, że lektor (w przeciwieństwie do telewizji publicznej/państwowej) używa słowa "k🤬a", nie znaczy, że tłumaczenie jest super, extra. Chociaż wiem, że takim wymoczkom jak ty, może to imponować i są cali spoceni, że oglądają serial z "mocnym językiem". Sądząc po wieku jaki wpisałeś, przypuszczam, że nie masz jeszcze nawet włosów na jajkach więc zamilcz.

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 23:14 10
Szczerze mówiąc, moim zdaniem, akurat w przypadku Trailer Park Boys'ów <spolszone w sposób wyborny>, lektor wypada akurat całkiem dobrze.
Zgłoś
Stehlen 2013-08-05, 23:22
Nie hejtujcie, ale to serial na faktach?;p

podpis użytkownika

Stehlen!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 23:34 2
Serial zajebisty, teraz prezentuje większość typów (i kobiet tutaj) którzy piszą teksty typu "co robi przeciętny użytkownik sadistica".... k🤬a, gdzie dawny sadistic ze spoko ludźmi z dystansem.....

a sry. lato jest, gimnazjum ma wakacje ;>
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 23:34
@Stehlen

Niee, to się profesjonalnie nazywa paradokument, czyli jak sama nazwa wskazuje - coś co tylko ma wyglądać na opart na faktach film/serial dokumentalny.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 23:55
Cytat:

Nie hejtujcie, ale to serial na faktach?;p

Cytat:

Niee, to się profesjonalnie nazywa paradokument, czyli jak sama nazwa wskazuje - coś co tylko ma wyglądać na opart na faktach film/serial dokumentalny.

Wiesz, mam wrażenie że Stehlen, z tym pytaniem żartował.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie