Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gieno1 2012-05-23, 18:06
panie instruktorzu czamu oni jadą pod prąd
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-23, 20:31
Znam to skrzyżowanie, bo to był temat konik mojego instruktora w czasie każdego wyjazdu do Kato na lekcję.
Z jednej strony ten kursant musiał jechać w naprawdę dużym stresie, że tak to z*ebał. Jednak z drugiej strony co to za instruktor, że nie zauważył tego i doprowadził do wjechania pod prąd... Powinien wcześniej zareagować i zatrzymać auto/przerwać egzamin. No chyba, że czytał gazetkę i pił kawkę
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-23, 20:50 1
3m napisał/a:

Znam to skrzyżowanie, bo to był temat konik mojego instruktora w czasie każdego wyjazdu do Kato na lekcję.
Z jednej strony ten kursant musiał jechać w naprawdę dużym stresie, że tak to z*ebał. Jednak z drugiej strony co to za instruktor, że nie zauważył tego i doprowadził do wjechania pod prąd... Powinien wcześniej zareagować i zatrzymać auto/przerwać egzamin. No chyba, że czytał gazetkę i pił kawkę

ja tam zawsze się pauuje przy kursantce, przez dziurę w kieszeni. póki nie czuć sera.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-23, 21:53
heh też tamtędy jechałam jak zdawałam prawko jak ona/on to zrobił przecież wszędzie są niebieskie strzałki
Zgłoś
Phallucifer 2012-05-23, 22:14
ja tam szkolilem i naprawde nie rozumiem...

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-25, 22:40
@lofix1
Póki twoje kursantki to nie myszy zapachu sera ukrywać nie musisz

Offtop alert:
Dostać ostrzeżenie za jedną gwiazdkę, do tego użytą, żeby złagodzić przekleństwo?!
"4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury", gdybym nie dał tej gwiazdki dostałbym warna z punktu "4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane." Eufemizmu nie mogłem użyć, bo by nie było takiej wymowy. Ktoś chyba nie miał co robić
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-28, 16:45
Przecież to nie egzamin chyba
Zgłoś