👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

egzamin a nie nauka jazdy... jeea Chełm i chełmscy przyszli kierowcy... skoro yaris to juz jakis czas temu byl ten egzamin... wiec pewnie nieudacznik ze zdjecia juz jezdzi miedzy nami

Na zdjęciu jak najbardziej L'ka egzaminacyjna. Kursant/ka poczuł/a chyba smak Anglii i poszedł/poszła lewą stroną przez rondo
A później po mieście jeżdżą tacy właśnie pseudokierowcy, którzy nie wiedzą, w którą stronę odbywa się ruch na danym pasie. Sam byłem kiedyś świadkiem jak w Chełmie kobieta jechała pod prąd w stronę placu gdańskiego (ja akurat jechałem w Lubelską, całe szczęście, że wyjeżdżałem z Mickiewicza)

theturas1994 napisał/a:
Samochody egzaminacyjne mają na kogucie napisane EGZAMIN ten nie ma więc myślę że to zwykła nauka jazdy.
niestety to egzamin

Kurde. Siedze już 7 lat w Anglii i na pierwszy rzut oka sytuacja wyglądała odwrotnie

karek13 napisał/a:
Najgłupsze rondo w mieście :/

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie