egzamin a nie nauka jazdy... jeea Chełm i chełmscy przyszli kierowcy... skoro yaris to juz jakis czas temu byl ten egzamin... wiec pewnie nieudacznik ze zdjecia juz jezdzi miedzy nami

Na zdjęciu jak najbardziej L'ka egzaminacyjna. Kursant/ka poczuł/a chyba smak Anglii i poszedł/poszła lewą stroną przez rondo
A później po mieście jeżdżą tacy właśnie pseudokierowcy, którzy nie wiedzą, w którą stronę odbywa się ruch na danym pasie. Sam byłem kiedyś świadkiem jak w Chełmie kobieta jechała pod prąd w stronę placu gdańskiego (ja akurat jechałem w Lubelską, całe szczęście, że wyjeżdżałem z Mickiewicza)

theturas1994 napisał/a:
Samochody egzaminacyjne mają na kogucie napisane EGZAMIN ten nie ma więc myślę że to zwykła nauka jazdy.
niestety to egzamin

Kurde. Siedze już 7 lat w Anglii i na pierwszy rzut oka sytuacja wyglądała odwrotnie

@up No ja tyle samo a i tak zawsze mam srakę jak jadę do Polski. Kiedyś jak jeździłem 3 razy w roku to jeszcze było ok, ale teraz strach się bać
W sumie nie zdarzyło mi się nic odj🤬 ale parę razy na rondzie w Polsce nie w tę stronę spojrzałem i prawie bym się wp🤬lił

karek13 napisał/a:
Najgłupsze rondo w mieście :/