Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego
- Zaraz będzie Pan egzaminował moją żonę. Proszę, tu jest koperta, w środku 2000 zł.
- Przepraszam, ale ja nie biorę łapówek.
- To nie łapówka. To na pokrycie szkód.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre. Chociaż mąż wyjątkowy optymista skoro myśli że jego żona przy dzisiejszych, nowych, lepszych i intuicyjnych egzaminach wydostanie się na praktyczny i będzie miała szansę uszkodzić auto...
@up
bo to na pokrycie tych szkód była ta kasa
@up Możliwe. Za moich czasów egzamin teoretyczny zdawało się na kartkach, a ściagi robiło się kropkami na długopisach.
Suddenly Psychotic napisał/a:
Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego
- Zaraz będzie Pan egzaminował moją żonę. Proszę, tu jest koperta, w środku 2000 zł.
- Przepraszam, ale ja nie biorę łapówek.
To dopiero kawał
K🤬a przeczytałem Wojewódzki i już chciałem nawrzucać na tego debila.
jeszcze żaden gimbus nie napisał że suche? niemożliwe !!! chyba musiałem przeoczyć
no dobra, zrobie to za was

SUCHE
fdr
2013-02-01, 22:16
@general2003
ależ z ciebie smieszek, o ja cie nie mogę !
konto usunięte
2013-02-01, 22:26
Skoro podnieśli ceny egzaminów a niezdanie teorii przy całym, nierozdzielonym egzaminie nie skutkuje już zwrotem kasy za samą praktykę to chyba faktycznie łapówki im niepotrzebne.
wiem ze to tylko kawal, ale dowc🤬y oddaja mentalnosc narodu. Gosc przeprasza, ze nie bierze lapowek
Osobiście nie znam nikogo kto przyznał się, że egzamin zdał "na kopertę".
@fdr
ale mi dogadałaś paniusiu
konto usunięte
2013-02-02, 1:06
@Hasky128
A ja znam, cała grupa zdała za skrzynkę wódki. No, ale to było w 91.
Co do kawału - 2000 to na uszkodzenia na praktyce zdecydowanie za mało, podejrzewam, że ASO liczy sobie nawet za głupi zderzak grubo ponad to.