Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zn506 2024-11-22, 13:02 6
Prosty napisał/a:

bronienia ulic

Oni nie są od bronienia ulic tylko od gnębienia Polaków. Nie martw się - za nieprzyjemny komentarz odnośnie beżowych bardzo sprawnie cię w kajdanki zakują
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-22, 13:03 3
Ja p🤬lę. Na zajęciach z PO 20 lat temu robiliśmy to lepiej niż ci profesjonaliści
Zgłoś
Kici-Kici 2024-11-22, 13:05
Mocne kino akcji.
Zgłoś
Wiewór 2024-11-22, 13:18
Generalnie to po c🤬j do polici egzamin jak do cyrku.
Policjant ma byc wytrzymali i szybko biegac a nie nap🤬lac fikolki jak blazen.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Siriuz 2024-11-22, 13:29 5
nemesisnt napisał/a:

śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
Ps. nie nie jestem policjantem , nie nie mam w rodzinie ,

Widziałeś pewnie na Sadolu filmy z interwencji hamburgerów. Jadą samochodem, wypadają, potem gonią typa przez podwórka czasem przeskakując ogrodzenia a na samym końcu muszą wyciągnąć broń i oddać celne strzały. Pytanie teraz jak przygotować egzamin, który odsieje tych lepiej przygotowanych na taką akcję od tych słabych. No więc ktoś wpadł na pomysł, że zamiast nap🤬lać 500m przez płotki można zrobić 20 okrążeń.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
elim 2024-11-22, 14:21 3
Po obejrzeniu tego filmiku czuję się zdecydowanie bezpiecznej
Zgłoś
Matysshoww 2024-11-22, 14:34 1
Fajne zabawy na tym kawalerskim.
Zgłoś
surojak 2024-11-22, 14:54 5
I te baramu chcą po 15 latach iść na emeryture. Spisując babcie sprzedające pietruszke na ulicy. A jak są potrzebni to ich nie ma. .!.
Zgłoś
Kosmodysk 2024-11-22, 15:11 2
Szkoda że na koniec ni podbiegł na linie strzału drugiego, to sam by się odj🤬 ze sprawnościówki.
Zgłoś
ROMANCEF1111 2024-11-22, 15:20 2
Na koniec powinien sobie strzelić w głowę
Zgłoś
DeLux 2024-11-22, 16:34
K🤬a już się bałem, że na koniec będą strzelać
Zgłoś
Don_Max 2024-11-22, 16:48 3
Ja p🤬le co za patusy, przecież oni k🤬a macka z klanu nie złapią
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-22, 17:10 4
Bronek89 napisał/a:

Rozwala mnie część komentujących, którzy totalnie nie wiedzą o co tu chodzi. Pierw policjanci mieli przebiec dany dystans np 1000m. Następnie fikolki i bieganie dookoła słupa. Wszystko to ma na celu odzwierciedlenie pościgu i strzelania po wysiłku fizycznym. Ciekawe ilu z was by dalo radę trafić tarcze, już nie wspominając o prawidłowej pracy na spuście po większym wysiłku i przyspieszonym oddechu.

Może i c🤬jowo bym strzelał, ale w tych fikołkach przodem i tyłem rozj🤬 bym ich jak gnój po polu xD Myślę że mój 6 letni bratanek też.

[ Dodano: 2024-11-22, 17:10 ]
surojak napisał/a:

I te baramu chcą po 15 latach iść na emeryture. Spisując babcie sprzedające pietruszke na ulicy. A jak są potrzebni to ich nie ma. .!.

Kolego, popatrz na nich. Oni już powinni iść na rentę a nie czekać 15 lat do emerytury xD

[ Dodano: 2024-11-22, 17:13 ]
Wiewór napisał/a:

Generalnie to po c🤬j do polici egzamin jak do cyrku.
Policjant ma byc wytrzymali i szybko biegac a nie nap🤬lac fikolki jak blazen.

Jak lecisz za kimś na pełnej i nagle się potykasz co może się zdarzyć każdemu, to lepiej opanować pad w przód lub dobrego rolla (fikołek) niż zaj🤬 mordą w bruk i zaliczyć K.O.
Podobnie jak stoisz do kogoś przodem i nagle ten Cię odepchnie. Lepiej zrobić fikołka do tyłu i stanąć na nogi niż się przewrócić i zaj🤬 w coś głową.

To ma pokazać ogólną sprawność fizyczną bo same fikołki czy tam bieganie dookoła słupka to jest ogólnie c🤬j, ale za to widać od razu kto miał zwolnienie z WFu w zawodówce xD
Zgłoś
derevil 2024-11-22, 17:36
Niepełnosprawni pełnosprawni w pra y.
Zgłoś
ShepardR34 2024-11-22, 18:17
Kontekstu nie ma czemu taki dziwny tor, tego nie ma na szkole policji. Oczywiście chłop trochę inwalida ale dziwny tor, przewroty i strzelanie to chyba do AT. Ale dobrze, że chłop duży nie jakaś rozklepana pizzda a tych teraz dużo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie