bronienia ulic
Oni nie są od bronienia ulic tylko od gnębienia Polaków. Nie martw się - za nieprzyjemny komentarz odnośnie beżowych bardzo sprawnie cię w kajdanki zakują
Policjant ma byc wytrzymali i szybko biegac a nie nap🤬lac fikolki jak blazen.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
Ps. nie nie jestem policjantem , nie nie mam w rodzinie ,
Widziałeś pewnie na Sadolu filmy z interwencji hamburgerów. Jadą samochodem, wypadają, potem gonią typa przez podwórka czasem przeskakując ogrodzenia a na samym końcu muszą wyciągnąć broń i oddać celne strzały. Pytanie teraz jak przygotować egzamin, który odsieje tych lepiej przygotowanych na taką akcję od tych słabych. No więc ktoś wpadł na pomysł, że zamiast nap🤬lać 500m przez płotki można zrobić 20 okrążeń.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Rozwala mnie część komentujących, którzy totalnie nie wiedzą o co tu chodzi. Pierw policjanci mieli przebiec dany dystans np 1000m. Następnie fikolki i bieganie dookoła słupa. Wszystko to ma na celu odzwierciedlenie pościgu i strzelania po wysiłku fizycznym. Ciekawe ilu z was by dalo radę trafić tarcze, już nie wspominając o prawidłowej pracy na spuście po większym wysiłku i przyspieszonym oddechu.
Może i c🤬jowo bym strzelał, ale w tych fikołkach przodem i tyłem rozj🤬 bym ich jak gnój po polu xD Myślę że mój 6 letni bratanek też.
[ Dodano: 2024-11-22, 17:10 ]
I te baramu chcą po 15 latach iść na emeryture. Spisując babcie sprzedające pietruszke na ulicy. A jak są potrzebni to ich nie ma. .!.
Kolego, popatrz na nich. Oni już powinni iść na rentę a nie czekać 15 lat do emerytury xD
[ Dodano: 2024-11-22, 17:13 ]
Generalnie to po c🤬j do polici egzamin jak do cyrku.
Policjant ma byc wytrzymali i szybko biegac a nie nap🤬lac fikolki jak blazen.
Jak lecisz za kimś na pełnej i nagle się potykasz co może się zdarzyć każdemu, to lepiej opanować pad w przód lub dobrego rolla (fikołek) niż zaj🤬 mordą w bruk i zaliczyć K.O.
Podobnie jak stoisz do kogoś przodem i nagle ten Cię odepchnie. Lepiej zrobić fikołka do tyłu i stanąć na nogi niż się przewrócić i zaj🤬 w coś głową.
To ma pokazać ogólną sprawność fizyczną bo same fikołki czy tam bieganie dookoła słupka to jest ogólnie c🤬j, ale za to widać od razu kto miał zwolnienie z WFu w zawodówce xD