Na koniec tej żenady powinien być konkurs na najwyższy wynik z alkomatu.Sieroty j🤬e..
To raczej szkolenie na krawężnika
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
No i potem ich dać do bronienia ulic przed muslimami i ciapakami jak w kalifacie brytyjskim
Brakuje tylko sędziów PZSSu

podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Biorą wszystkich jak idzie. Ponoć brakuje 15000 psów politcznych.
śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
Ps. nie nie jestem policjantem , nie nie mam w rodzinie ,
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
....hahahahaa.... o by go chudy byk poj🤬...!!! hahahaha.... Masakra...
Ej narażać dupę i użerać się z patologią za te śmieszne pieniądze... To nie dziwcie się kto tam idzie... Nikt normalny nie pójdzie do takiej służby za taki gówniany hajs...
nemesisnt napisał/a:
śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Krawężnik świeży nie zna przepisów ani paragrafów dlatego zawsze mają przy sobie tel służbowy z dobrym netem aby sprawdzać na bieżąco lub w każdej chwili zadzwonić do przełożonego jakie są przepisy i co można. Nielaty z kryminalnej jako nowi targają sprzęt za technikami kryminalistycznymi a nowi w drogówce są ramię w ramię z kolegą z kilkuletnim stażem i słuchaja co mowi policjant do pirata drogowego. Tak to w pl wygląda.
To jest tak sadystyczne, że przeniósłbym to na harda.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Rozwala mnie część komentujących, którzy totalnie nie wiedzą o co tu chodzi. Pierw policjanci mieli przebiec dany dystans np 1000m. Następnie fikolki i bieganie dookoła słupa. Wszystko to ma na celu odzwierciedlenie pościgu i strzelania po wysiłku fizycznym. Ciekawe ilu z was by dalo radę trafić tarcze, już nie wspominając o prawidłowej pracy na spuście po większym wysiłku i przyspieszonym oddechu.