📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Biorą wszystkich jak idzie. Ponoć brakuje 15000 psów politcznych.
śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
Ps. nie nie jestem policjantem , nie nie mam w rodzinie ,
Pomijając fakt że nie umieją zrobić przewrotu i są ulańcami chciałbym zobaczyć kogokolwiek z was pedały jak strzela po tylu " pachołkach"
nemesisnt napisał/a:
śmieszki heheszki ale czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć zasadność pieryliarda okrążeń naokoło pachołka ? Jaką to ma funkcję przed strzelaniem ?
Krawężnik świeży nie zna przepisów ani paragrafów dlatego zawsze mają przy sobie tel służbowy z dobrym netem aby sprawdzać na bieżąco lub w każdej chwili zadzwonić do przełożonego jakie są przepisy i co można. Nielaty z kryminalnej jako nowi targają sprzęt za technikami kryminalistycznymi a nowi w drogówce są ramię w ramię z kolegą z kilkuletnim stażem i słuchaja co mowi policjant do pirata drogowego. Tak to w pl wygląda.
Rozwala mnie część komentujących, którzy totalnie nie wiedzą o co tu chodzi. Pierw policjanci mieli przebiec dany dystans np 1000m. Następnie fikolki i bieganie dookoła słupa. Wszystko to ma na celu odzwierciedlenie pościgu i strzelania po wysiłku fizycznym. Ciekawe ilu z was by dalo radę trafić tarcze, już nie wspominając o prawidłowej pracy na spuście po większym wysiłku i przyspieszonym oddechu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie