Ukrainiec Fedor Fedorenko
Proces trwał 9 dni, radziecki sąd ustalił, że w czasie służby Fedorenki w Treblince zginęło około 800 000 osób. Wyrok wykonano w lipcu 1987 r.

A tak na marginesie, to my się w końcu cieszymy, czy smucimy z powodu zagłady Ż__ów, bo o ile mnie pamięć nie myli, bo w 1939 Łodzi stanowili oni 40% ludności, w Warszawie 1939, a ogółem w Polsce 10%. Patrząc na ich szybkość rozmnażania, gdyby nie 2 WŚ, to dziś Polacy byliby mniejszością etniczną, a już na pewno nie bylibyśmy klasą średnią, bo to właśnie byli Ż__zi w Polsce przed 1939.
"Chichotów losu" jest tutaj więcej.
Ż__ stoi na czele nibypaństwa ukraińskiego.
Co więcej wspiera i broni post UPO-wskich nacjonalistów.
A tak na marginesie, to my się w końcu cieszymy, czy smucimy z powodu zagłady Ż__ów, bo o ile mnie pamięć nie myli, bo w 1939 Łodzi stanowili oni 40% ludności, w Warszawie 1939, a ogółem w Polsce 10%. Patrząc na ich szybkość rozmnażania, gdyby nie 2 WŚ, to dziś Polacy byliby mniejszością etniczną, a już na pewno nie bylibyśmy klasą średnią, bo to właśnie byli Ż__zi w Polsce przed 1939.
Pytasz o Polaków wyznania mojżeszowego?
To tak, jakby spytać czy dobrze, że wymordowano prawosławnych...
[ Dodano: 2025-01-27, 22:08 ]
W ogóle jak się można CIESZYĆ z zagłady ludzi? :O
W ogóle jak się można CIESZYĆ z zagłady ludzi? :O
Nikt tu czegoś takiego nie napisał

A tak na marginesie, to my się w końcu cieszymy, czy smucimy z powodu zagłady Ż__ów, bo o ile mnie pamięć nie myli, bo w 1939 Łodzi stanowili oni 40% ludności, w Warszawie 1939, a ogółem w Polsce 10%. Patrząc na ich szybkość rozmnażania, gdyby nie 2 WŚ, to dziś Polacy byliby mniejszością etniczną
No to pomyślmy jakiego narodu jest teraz 10% w Polsce i szybko się rozmnaża...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie