Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass
2015-11-09, 12:39
Dewianci, to te oszołomy na filmie.
Czekamy na Bul Dópy europejskich, nowoczesnych i postępowych ludzi o poglądach lewicowych
konto usunięte
2015-11-09, 12:49
hfbnmiuytp, Nie ma tu takich
konto usunięte
2015-11-09, 14:00
A ta z 0:53 to co? Na bank się jej tak do pracy nie śpieszy, pewnie jadzia kawkę zaparzyła
jak to mawia Cejrowski "jeb*ne urzędasy"
Jakby ktoś ustawiał meble według feng shui, palił aromatyczne kadzidełka i zawieszał sobie jakieś drewniano-koralikowe zawieszki do łapania złych duchów, to nikt by się nie przejął. Ale jak katolik chce się pomodlić w nowym miejscu pracy i organizuje prywatne spotkanie z księdzem to wielki ciemnogród i katotaliban. Przecież oni otwarcie mówią, że są katolikami i że nauczanie kościoła jest dla nich istotne i na takiej podstawie zostają wybierani do sejmu, więc co w tym strasznego, że manifestują swoją wiarę? Świeckość państwa polega na tym, że rozwiązania prawne nie powinny być bezpośrednio lobbowane przez kościół, a nie na tym żeby w sejmie nie było katolików otwarcie przyznających się do swojej wiary.
konto usunięte
2015-11-09, 22:20
Pożyjemy, zobaczymy. Niech sobie facet w sukience macha swoją mokrą buławą. Jebie mnie to. Ważne by nowy rząd pełnił swoją świecką (!!!) funkcję i o świeckość państwa się troszczył. Jeśli każdy z posłów będzie codziennie 7 razy zmawiał zdrowaśkę, to spoko, na zdrowie, o ile dbają o kraj (szczególnie pod względem rozwoju gospodarczego). Byleby tylko nie było znowu takich jaj jak z Parkiem Oliwskim w Gdańsku kiedy Kościół chciał dokonać jego aneksji z argumentacją "młodzi mnisi potrzebują miejsca do kontemplacji".
co za downy z ciemnogrody omg...
konto usunięte
2015-11-09, 22:43
jeszcze odkazić i dokładnie wywietrzyć