Niesadystyczne, ale warto poświęcić chwilę i oglądnąć.

Podobno to najlepsza droga świata, według prowadzących Top Gear.
*Droga Transfogaraska – nazwa drogi krajowej DN7C w Rumunii. Najwyżej po Transalpinie położona droga Rumunii
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To co sadole kiedy się zbieramy swoimi paskami, golfami, tikaczami itp? Może nie będzie takiego prestiżu, ale impreza będzie lepsza !
W którym odcinku Top Gear tam zawitało?
Chyba w sezonie 14 odc. 1
konto usunięte
2014-01-24, 21:44
polski Gumball 3000
konto usunięte
2014-01-24, 21:45
cenzor123 napisał/a:
Brat tam jeździ TIRem
bez ściemy.
Tam nie jeździ. Tam jest 7,5 tony.
00:44 Transcośtam prolo
DŻ
Nikogo z ekipy montującej ten film nie przeszły ciary jak to usłyszeli?
Mam zamiar wybrać się tam na moto w tym sezonie. Piwko!
Panowie sobie urządzili rajd na publicznych drogach, momentami trochę słabo. Ale kto bogatemu zabroni!
Taki Gumball sobie urządzili.
haaa, gtr sie popsuł, haaa
a gdzie Golfy Passaty i bmw ?
konto usunięte
2014-01-24, 22:39
konto usunięte
2014-01-24, 22:45
No i na cholerę im takie samochody? W Polsce drogi dziurawe, większość czasu stoi się w korkach albo jedzie 50 km/h po mieście i do tego kupa kasy na paliwo i naprawy. Haha idioci!
Sprzedałbym rodzinę do niewoli żeby się tak przejechać...
Tiry jeżdżą doliną , droga nr 7 .Transfogarską by nie dały rady. byłem tam w zeszłym roku. Przepiękna trasa