ale cień na płaskiej ramce po stronie wklęsłej jest. Widać od ok 18sek
@up ramka jest oświetlona z kilku stron, być może dlatego cień też jest z przodu.

Nie ma się czym podniecać, mam takie samo gówno w domu, tylko, że z mordą faraona

sosik napisał/a:
Nie ma się czym podniecać, mam takie samo gówno w domu, tylko, że z mordą faraona
![]()
Lepszy faraon niż kaczyński.

podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Nie chce się wymądrzać ale właśnie wtedy, kiedy ma nastąpić pełny obrót i widać 1 część wypukłą którą ewidentnie widać z profilu zawsze jest kamera na tego najeba za biurkiem a potem obraz obraca się w drugą stronę.
iluzja pustej maski, osoby chore na schizofremię widzą klęsłą maskę, więc jeśli ktoś widział że to wklęsłe to poledam badania
Narkotyki jak LSD czy THC pobudzają w mózgu obszary które uaktywniają się tylko kiedy coś widzimy pierwszy raz, kiedy coś poznajemy, wtedy mózg nie daje się oszukać swoim instynktom które mówią że maska jest wypukła a polega na wzroku.

Narkotyki jak LSD czy THC pobudzają w mózgu obszary które uaktywniają się tylko kiedy coś widzimy pierwszy raz, kiedy coś poznajemy, wtedy mózg nie daje się oszukać swoim instynktom które mówią że maska jest wypukła a polega na wzroku.
bono13 napisał/a:
iluzja pustej maski, osoby chore na schizofremię widzą klęsłą maskę, więc jeśli ktoś widział że to wklęsłe to poledam badania
![]()
Tak tak, a osoby z dłuższym palcem serdecznym od środkowego to pedały

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
typ w szarym garniturku i czarnej koszuli to Jimmy Carr jakby kto pytal
podpis użytkownika