👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Masz tam chyba takie coś jak "Edit"? .Więc tego użyj "Odkrywco".

Wytłumaczy mi ktoś jak ten Hawking mówi? Wiem, że coś on tam palcem naciska, ale przecież nie ogarnąłby tak szybkiego pisania jednym palcem

trauma napisał/a:
Wytłumaczy mi ktoś jak ten Hawking mówi? Wiem, że coś on tam palcem naciska, ale przecież nie ogarnąłby tak szybkiego pisania jednym palcem
![]()
Wszystkie wypowiedzi na wykłady itp przygotowuje wcześniej. Komputer odczytuje ruch jego gałek ocznych gdy spogląda na poszczególne litery na klawiaturze na monitorze. Jeśli zdają mu jakieś pytania w trakcie, powiedzmy, konferencji, niekiedy odpowiedź przygotowuje nawet 15min

już dawno nie było mi dane oglądać tak żenującego filmiku....

@jabuszko127
No fajnie, ale wali mnie to, że ktoś uraził twojego idola. Przyzwyczaj się.
No fajnie, ale wali mnie to, że ktoś uraził twojego idola. Przyzwyczaj się.

"[...] pojedynek raperów, w których role odkrywają [...]"
WTF? Naucz się po polsku pisać...
WTF? Naucz się po polsku pisać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie