Jakby był czarny to nikt by nie ruszył...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
widziałem wiecej takich filmów, to tak teraz robi sie w hameryce zakupy?
Wyszedł ze strefy komfortu
W tym sklepie biją klientów
Takich to powinno się brać do pokoju wp🤬lu na zapleczu i powinien dostać tak wj🤬e, że by go stara nie poznała. Na takie k🤬y działają tylko takie metody.
Jak mnie takie coś wk🤬ia. Złamas p🤬lony bezczelnie próbuje wyjść z pełnymi torbami towaru, a jak go zatrzymują, to się sk🤬iel jeszcze wymądrza i rzuca na lewo i prawo „don’t touch me!”. Ja p🤬le, zgrzałem się.
Veni_Vidi napisał/a:
W tym sklepie biją klientów
To k🤬a i śmieć a nie klient.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Cz🤬ch pociesza złodzieja kładąc mu łapę na ramieniu. Widać, że przeżywa i się identyfikuje ze złodziejskim sk🤬ysynem.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
smc
2024-03-16, 10:34
Kraßć to trzeba umieć. Tyle wokół dotacji, z o.o., vat-u, że jest łatwiej niż w '90-tych. Nawet Pruszków przeskoczył do tego koszą hajs niewyobrażalny. Zwykły człowiek bańkę, dwie też wyciągnie
smc napisał/a:
'90-tych
Co to jest stopadziewięćdziesiąt-tych?
Szkoła na Kasprowym?
;>
Powinny być znaki na wejściu, że białym kraść nie wolno
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Batman_ napisał/a:
Takich to powinno się brać do pokoju wp🤬lu na zapleczu i powinien dostać tak wj🤬e, że by go stara nie poznała. Na takie k🤬y działają tylko takie metody.
Jak mnie takie coś wk🤬ia. Złamas p🤬lony bezczelnie próbuje wyjść z pełnymi torbami towaru, a jak go zatrzymują, to się sk🤬iel jeszcze wymądrza i rzuca na lewo i prawo „don’t touch me!”. Ja p🤬le, zgrzałem się.
On mówi 'you can't touch me". Myślą sk🤬ysyny, że prawo jest po ich stronie.
Cz🤬ch przeszedłby jak powietrze, ale białasa trzeba do j🤬, tak ich uczą w szkole.
P🤬lsiesp🤬alajk🤬a napisał/a:
Cz🤬ch przeszedłby jak powietrze, ale białasa trzeba do j🤬, tak ich uczą w szkole.
bo cz🤬chow zazwyczaj jest kilku a nawet jesli nie to po pracy beda na ciebie czekac
Z dwiema siatkami a i tak rzucił amatora dresików na glebę. hahahaha