plnlbrt napisał/a:
dobrze go tam moze sie utopil
moze go tam slownika jezyka polskiego kupi
Mam ambiwalentny stosunek do tego filmiku. Z jednej strony c🤬j w dupę tej ciapatej k🤬ie za tego dziadka a z drugiej strony śmiesznie tak sobie wrzucić wędkarza do rzeki
Szczególnie po dwóch głębszych

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Barnellini napisał/a:
Mam ambiwalentny stosunek do tego filmiku. Z jednej strony c🤬j w dupę tej ciapatej k🤬ie za tego dziadka a z drugiej strony śmiesznie tak sobie wrzucić wędkarza do rzeki Szczególnie po dwóch głębszych
mam nadz, ze tylko trollujesz.... szansa, ze taki dziadzia przeplynie choc 10 metrow jest znikoma...
Poziom debilizmu człowieka z filmu jest przebijany tylko przez poziom niektórych komentarzy pod nim.
Dzisiaj napisał/a:
mam nadz, ze tylko trollujesz.... szansa, ze taki dziadzia przeplynie choc 10 metrow jest znikoma...
Raczej troluję bo ludzkie odruchy mam, ale z drugiej strony to nie zapominaj że jesteś na sadistic.pl

Na pewno nie było głęboko i można by wrzucić dziadka do wody

Żartuję? A może nie...
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
A z trzeciej jednak strony, trzeba sobie tez zdawac sprawe, że niemal na pewno sa tu osoby, ktore takiemu heheszkowi zrobilyby w przypadku krzywdy na osobie najblizszej takie kuku, że na hardzie by to nie przeszlo
nigdy nie wiadomo czy bedziesz heheszkodawcą czy pozniej heheszkobiorcą

Telefon i kasa pewnie w kieszeni, wędka pewnie złamana (jak płytka), albo utopiona (jak głęboko), pomijając już fakt, że może to być zwyczajnie niebezpieczne dla dziadka, bo mógł chociażby dostać zawału od nagłej zmiany temperatury. Nic śmiesznego w tym "żarcie" nie widzę. To zwykła napaść.