Weźmiesz ruskich do pomalowania ścian, to ci chałupę rozbiorą.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
To wszystko przez ten smog, tyle metali ciężkich w powietrzu że teraz sople tak wyglądajo, a może to przez chemtrails..?

matek87 napisał/a:
To wszystko przez ten smog, tyle metali ciężkich w powietrzu że teraz sople tak wyglądajo, a może to przez chemtrails..?
Ty ignorancie! To przez szczepionki!
Był problem z lodem w rynnach ?
To już nie będzie.
Nie ma rynien - nie ma problemu z lodem w rynnach.
To już nie będzie.
Nie ma rynien - nie ma problemu z lodem w rynnach.

podpis użytkownika
DonVictorioVittutis
Przecież to było ich zadanie! Co wy maci ew głowach to ja nie wiem? Co mieli rozpuścić ten lód, żeby zachować jakieś stare zeliwne rynny i wrócic za tydzień robić to samo? K🤬a, pomyślcie czasami, zamiast rechotać jak banda ignorantów zza szyby.
DzidaZawodnik, Tak, jak tylko rynny zajdą lodem to je urywają specjalnie. I tak kilka razy w roku...

matek87 napisał/a:
no co Wy, to przez fluor w paście do zębów który w połączeniu z siecią 5g wpływa na podświadomość zwiększając podatność na sugestie
TB303 napisał/a:
Ty ignorancie! To przez szczepionki!
no co Wy, to przez fluor w paście do zębów który w połączeniu z siecią 5g wpływa na podświadomość zwiększając podatność na sugestie
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Wszyscy cisną z nich bekę, a się jeszcze okaże, że to była ekipa od demontażu rynien
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
~Sunday napisał/a:
, Tak, jak tylko rynny zajdą lodem to je urywają specjalnie. I tak kilka razy w roku...
K🤬a geniuszu, 30 kg rynny wisiały na druciku, to co k🤬a mieli lód roztapiać? zy wyj🤬 to stare c🤬jstwo na dół i być moze uratować komuś zycie. K🤬a 3 rynny 2 ruble, a ten k🤬a by je tak zostawił. Jeśli mnie wyśmiewasz mamejo to napisz chociaż co według tak obytego ze światem sadolarza oni tam robili k🤬a jego mać!