Weźmiesz ruskich do pomalowania ścian, to ci chałupę rozbiorą.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
To wszystko przez ten smog, tyle metali ciężkich w powietrzu że teraz sople tak wyglądajo, a może to przez chemtrails..?

matek87 napisał/a:
To wszystko przez ten smog, tyle metali ciężkich w powietrzu że teraz sople tak wyglądajo, a może to przez chemtrails..?
Ty ignorancie! To przez szczepionki!
Był problem z lodem w rynnach ?
To już nie będzie.
Nie ma rynien - nie ma problemu z lodem w rynnach.
To już nie będzie.
Nie ma rynien - nie ma problemu z lodem w rynnach.

podpis użytkownika
DonVictorioVittutis
Przecież to było ich zadanie! Co wy maci ew głowach to ja nie wiem? Co mieli rozpuścić ten lód, żeby zachować jakieś stare zeliwne rynny i wrócic za tydzień robić to samo? K🤬a, pomyślcie czasami, zamiast rechotać jak banda ignorantów zza szyby.
DzidaZawodnik, Tak, jak tylko rynny zajdą lodem to je urywają specjalnie. I tak kilka razy w roku...

matek87 napisał/a:
no co Wy, to przez fluor w paście do zębów który w połączeniu z siecią 5g wpływa na podświadomość zwiększając podatność na sugestie
TB303 napisał/a:
Ty ignorancie! To przez szczepionki!
no co Wy, to przez fluor w paście do zębów który w połączeniu z siecią 5g wpływa na podświadomość zwiększając podatność na sugestie
Wszyscy cisną z nich bekę, a się jeszcze okaże, że to była ekipa od demontażu rynien
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
~Sunday napisał/a:
, Tak, jak tylko rynny zajdą lodem to je urywają specjalnie. I tak kilka razy w roku...
K🤬a geniuszu, 30 kg rynny wisiały na druciku, to co k🤬a mieli lód roztapiać? zy wyj🤬 to stare c🤬jstwo na dół i być moze uratować komuś zycie. K🤬a 3 rynny 2 ruble, a ten k🤬a by je tak zostawił. Jeśli mnie wyśmiewasz mamejo to napisz chociaż co według tak obytego ze światem sadolarza oni tam robili k🤬a jego mać!