Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Ekopedały vs. Ekipa Sadistica
konto usunięte • 2012-08-08, 18:42
Dziś stoczyła się mała wojna między wegetarianami a sadolami na facebooku, z oczywistą przegraną tych pierwszych
Sadyści na czerwono, wegpedały na czarno. Pojawiło się to raz na sadolu, jednak autor tematu bał się odpowiedzialności, więc wrzucam jeszcze raz.

Reszta, w komentarzach
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-08, 20:39
bloodwar napisał/a:

Szybki kontrargument: znasz choćby jedną osobę aktywną fizycznie (np. sportowiec) który jest wegetarianinem?

Proszę bardzo: Mike Mahler, Kalosthenos, Dean Howell, Robbie Hazeley. Tyle, że oni są weganami.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 20:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2012-08-08, 20:47 1
simhoon napisał/a:

Proszę bardzo: Mike Mahler, Kalosthenos, Dean Howell, Robbie Hazeley. Tyle, że oni są weganami.

Mahlerowi wykazano oszustwa (przegrał parę spraw sądowych i zakazano publikacji jego książek w kilku stanach w USA) bo mimo cudownej wiedzy zawartej w jego "wegańskich" poradnikach nie potrafił udowodnić, że bez "chemicznych" wspomagaczy da się utrzymać jego sylwetkę jadąc na proponowanej przez niego diecie. A reszty nazwisk nawet nie jestem w stanie znaleźć w wikipedii więc nie komentuje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 21:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Machol 2012-08-08, 21:04 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 21:06
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 21:12 1
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-08-08, 21:21 1
Obydwie strony tej dyskusji są żałosne.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 21:30
Marian Pudzianowski napisał/a:

Obydwie strony tej dyskusji są żałosne.

Bierzesz z połykiem czy wypluwasz?
Zgłoś
shin69 2012-08-08, 21:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 21:37 1
miesny jez, miesny jez, ty go zjesz
Zgłoś
Szakhal 2012-08-08, 22:06
Flame na samym początku nawet mile się czytało, jak jeszcze było przerzucanie się różnymi słusznymi (z ich punktu widzenia) argumentami. Potem, odpuściłem, jak widziałem sam dialog miedzy czerwonymi i kolejne fotki różnego smażonego mięcha.
Jednego tylko argumentu z "obozu czerwonych" nie łapie, czy też słysząc to wcześniej od innych osób. W skrócie: Jak się zabija dla skór to wykorzystywać też mięso (Okey), zabijać humanitarnie i trzymać w odpowiednich warunkach - szczerze mówiąc, jak noszę swoją skórzaną kurtkę, jakoś nie interesuje mnie czy zwierzątko miało dobrą dietę, lub czy miało spokojną śmierć. Jak dla mnie jeśli mam coś nosić to zwierzaki które posłużą mi za ubranie, mogą żreć nawet żwir, i być nawet obdzierane na żywca, jeśli tylko dzięki temu lepiej mój grzbiet będzie ich skórą grzany.
To tak jakbym się interesował przy kupnie samochodu, czy wszystkie komponenty były w sterylnych warunkach przechowywane, lub czy robotnicy z montażu byli szczęśliwi robiąc moje nowe autko
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 22:29
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 22:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 22:42
ah zryjcie sie nawzajem skoro mieso takie dobre strasznie sie musialo nudzic tym ktorzy poswiecili tyle czasu na trollowanie. swoja droga niesamowicie niski poziom.

sadolowe cioty ;3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem