Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W................. 2015-05-28, 15:02
Widzę, że czytałeś wczoraj demotywatory...
Zgłoś
Hans-Kloss 2015-05-28, 15:11 12
W.S.N.R. napisał/a:

Widzę, że czytałeś wczoraj demotywatory...

Nie... Twoje CV
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-28, 16:40 1
Nieźle, Twoja ręka gada... polecam psychiatrę.

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
M................6 2015-05-28, 17:32 1
Hans-Klocc napisał/a:

Nie... Twoje CV

Jednakże on ma racje, podp🤬liłeś z innej strony i tyle.
Zgłoś
xmefjux 2015-05-28, 20:39
A co w tym niby śmiesznego? Usłyszałbyś taki tekst od swojej dziewczyny to co byś k🤬a innego zrobił?
Ewentualnie powiedzieć "Za to ty już zupełnie wyglądasz jak moja była. Nara.".
Zgłoś
Imm420 2015-05-28, 20:52
Zaj🤬e, czy nie... Piwo leci, bo życiowy tekst

podpis użytkownika

Religia śmierdzi.
Zgłoś
qwerq221 2015-05-28, 22:07 1
K🤬a... jak mnie wk🤬ia sytuacja gdy uświadamiam sobie, że jest godzina 21 a ja muszę iść do sklepu po j🤬y chleb bo inaczej jutro rano nie zjem śniadania a o 22 będzie już zamknięty. Jak mi się kurewsko nie chce iść zawsze tak mam, każdego j🤬ego dnia obiecuję sobie, że kupie chleb gdy będę wracał do domu. Nie k🤬a zawsze po 21 sobie o tym przypominam. K🤬a mać dobrze, że przynajmniej jest blisko.
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-30, 0:42
qwerq221 napisał/a:

K🤬a... jak mnie wk🤬ia sytuacja gdy uświadamiam sobie, że jest godzina 21 a ja muszę iść do sklepu po j🤬y chleb bo inaczej jutro rano nie zjem śniadania a o 22 będzie już zamknięty. Jak mi się kurewsko nie chce iść zawsze tak mam, każdego j🤬ego dnia obiecuję sobie, że kupie chleb gdy będę wracał do domu. Nie k🤬a zawsze po 21 sobie o tym przypominam. K🤬a mać dobrze, że przynajmniej jest blisko.

P🤬l to, mąka pszenna zabija...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś