Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tassadar 2015-04-13, 11:16
20 min obejrzałem. Ciężka technika. Wniosek jest taki jak zwykle, powiem wam w skrócie. Śmieszne już jest to, że wszyscy wiedzą a udają jakby nie wiedzieli.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-13, 11:51
Idą wybory- czas na Smoleńsk.
Zgłoś
Wykalaczek 2015-04-13, 12:09
gówno mnie to obchodzi, juz dawno o tym zapomnialem i prosze mi wiecej nie przypominac
Zgłoś
Thunbi 2015-04-13, 13:52 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wolf3D 2015-04-13, 15:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baltor2004 2015-04-13, 17:14 7
Jak czytam wypowiedzi niektórych użytkowników, to rzygać się chce...
Ludzie myśmy nawet oryginałów czarnych skrzynek nie mieli, Polacy pracowali na kopiach.
Już niedługo po tym jak RMF FM tego paszkwila wypuścił, to były wypowiedzi ekspertów, że te stenogramy są zmanipulowane i to mocno. Po za tym eksperci z IAS twierdzą, że mikrofony z kokpitu zbierają odgłosy do 5 metrów od kokpitu, a ten cały pajac "ekspert" Artymowicz twierdzi, że tylko w kokpicie ( po to żeby nie było pomówień, że zarejestrowane głosy pochodzą spoza kokpitu). To ja się kurewa pytam jakim cudem udało się uchwycić odgłos rzekomego uderzenia w brzozę (tępy głuchy odgłos- tak interpretowany SIC!) jeżeli miejsce rzekomego uderzenia znajduje się 10 m od kokpitu ? Równie dobrze mógł to być odgłos detonacji ładunku, albo pierdnięcia pilota, a nie uderzenia w pancerną brzozę.
Zgłoś
Thunbi 2015-04-14, 14:38 2
Zgłoś
baltor2004 2015-04-14, 19:03 1
Zgłoś
miqu2010 2015-04-15, 16:35
No dobra a co by Polska zrobila jakby Putin powiedzial tak zastrzelil tupolewa zeby zabic prezydenta L.K. no i co ??? Na ukrainie regularna wojna od 2 lat a w mediach nawinka ze seperatysci i jakies tam lokalane potyczki .... fakt czy zamach czy nie my mozemy stawiac pomniki i nic wiecej , dlatego nie warto nawet o tym dyskutowac bo w tej chwili to tylko temat zastepczy...
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-17, 16:51
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem