Czy dalej lubimy być oszukiwani? A może zbyt łatwo wierzymy na piękne oczy handlarzowi? Krótki eksperyment z ogłoszeniem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-08-11, 15:37
Trzeba być debilem żeby myśleć że 15 letnie auto z zagranicy ma przebieg 130k-150k km. Wystarczy wejść na zagraniczne portale, żeby się zorientować co i z jakim przebiegiem sprzedają w Holandii (autoscout24.nl) lub niemczech (http://www.mobile.de/).
Spikeel napisał/a:
Mój dziadek kupił w 99 roku w salonie pasiaka b5, po 15 latach na liczniku 70 000 przebiegu, było kilka prób sprzedania tego samochodu ale nikt nie wierzył (chociaż pełna dokumentacja i jedyny właściciel). Samochód do dziś w rodzinie od czasu do czasu jak ktoś potrzebuje awaryjnie samochód to jest używany.
To mój ma Fabie rocznik 2000, przebieg 54000km
konto usunięte
2016-08-11, 20:53
To kiedy się umyjesz, zgolisz i ogarniesz wygląd?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2016-08-11, 22:12
Koleś powiedział jedną ważną rzecz - oczekujecie zajebistych samochodów z małym przebiegiem za niewielkie pieniądze, to handlarze takie wam dostarczają. A że licznik kręcony, papiery lewe, a fura spawana z trzech innych? A co tam. Ma być, jak klient chce.
A prowadzący to na 100% gej, swój zawsze pozna swego;-)
konto usunięte
2016-08-11, 22:24
konto usunięte
2016-08-11, 23:06
Nie wierze..
Motoryzacja ma ponad 100 lat, a ludzie nadal wierzą w okazje od niemca. Takie okazje nigdy nie miały miejsca, a Ci którzy tak uważają kupując paska za 12 tyś z licznikiem 170 tyś muszą się liczyć z tym, że będzie tam +/- pół miliona. Myślałem, że nasze społeczeństwo będzie potrzebować tak z rok do dwóch lat, odkąd głośno się o tym mówi, żeby przyjąć to do wiadomości ten fakt. Ale po 15 latach odkąd zaczął spływać do nas ten szrot to nic się nie zmieniło..
konto usunięte
2016-08-13, 17:23
Sprawa jest prosta - są 15 letnie samochody z przebiegiem nawet 30 tyś km - to oczywiste, nie ma ich dużo ale trafiają się, rzecz w tym za takie egzemplarze i liczą sobie odpowiednio więcej.